05 / 05 / 2024

DD Mortgage DD Mortgage konut kredisi taksitleri

DD Mortgage DD Mortgage konut kredisi taksitleri

KrediPazari.com’un edindiği bilgilere göre DD Mortgage standart konut kredisi faiz oranlarını 0.10-0.11 puan aralığında arttırıldı. DD Mortgage konut kredisinde taksitler ayda 52 lira artış gösterdi...

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ilie Project Partners LLC tarafından kuruldu.

Dd Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dd Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Dede Osman Denek tarafından kuruldu.

DD Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DD Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Furkan Deliduman ve Seyithan Deliduman ortaklığında kuruldu.

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Bayram tarafından kuruldu. 

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Tekstil İth.İhr. San.ve Tic.Ltd.Şti.1 Nolu İst.Şb. açıldı!

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Tekstil İth.İhr. San.ve Tic.Ltd.Şti.1 Nolu İst.Şb. Ersin Sönmezler Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde açıldı.

Dd İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Dd İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Doğan Taş tarafından kuruldu.

Sıddık Yarman: Akıllı şehirler yaratmalıyız!

Sıddık Yarman, orta gelir düzeyini aşmak için belirlenen hedeflere ulaşabilmek için bir yol haritası çizilmesi gerektiğini belirtti. Yarman, " Elektronik, otomotiv ve enerji-enerji tasarrufu sektörüne önem verilmeli. Akıllı şehirler geliştirmeliyiz." dedi

Konut kredisi faiz oranlarında güncelleme!

Konut kredisi veren bankalardan Denizbank, Albaraka Türk ve DD Mortgage konut kredi faiz oranlarını güncelledi. Üç bankanın faiz oranlarında artış yaşandı. İşte faizlerde son durum...

Konut kredisi faiz oranlarında düşüş yaşandı!

Seçimlerden sonra konut kredisi faiz oranlarının düşmesi beklenirken, bankalarda ciddi bir düşüş henüz yaşanmadı. Bugün DD Mortgage ve Halkbank faiz oranlarını aşağı çekti. İşte güncel faiz oranları...

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Temmuz ayının ilk günlerinde en düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 0,98'den başlıyor. En son güncelleme 29 Haziran'da DD Mortgage tarafından yüzde 0,94 olan faiz oranı, yüzde 0,98'e yükseltilmişti.

Banka konut kredi faizlerinde son durum!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında bu haftanın ilk güncellemesi yapıldı. En düşük faiz oranı yüzde 0,96 ile DD Mortgage'ta uygulanıyor. İşte faiz oranlarında son durum...

Konut kredi faiz oranları bu hafta ikinci kez güncellendi!

Konut kredisinde en düşük faiz oranını veren DD Mortgage faizleri yükseltti. Pazartesi ve Salı güncellemesiyle bu hafta ikinci kez güncellenen oranlarda en düşük faiz 0,96'dan başlıyor.

Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Kandemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi, Sadır Sokak'ta kuruldu.

DD Mortgage DD Mortgage konut kredisi taksitleri Haberi

DD Mortgage DD Mortgage konut kredisi taksitleri

KrediPazari.com’un edindiği bilgilere göre DD Mortgage standart konut kredisi faiz oranlarını 0.10-0.11 puan aralığında arttırdı. Revize edilen rakamlarla 3-96 ay aralığındaki konut kredisi faiz oranı % 0.71’den % 0.81' e, 120 ayda ise % 0.79’dan % 0.88' e yükseltti. 120 ay üzeri vadede ise % 0.77 olan oran % 0.88’e çıktı.


Konut Kredisinde Taksitler 52 TL Arttı


Faiz oranlarının artmasıyla 120 ay vadeli 100 bin TL konut kredisinin artış öncesi aylık taksiti konut kredisi hesaplama yapıldığında 1.254 TL’den 1.306 TL' ye kadar yükseldi. Yapılan artışla taksitler 52 TL arttı.


Taksitlerdeki 52 TL artış toplamda ödenecek faizi ise 6.270 TL kadar yükseltti. 180 ay vadede ise 0.22 puanlık artışla % 0.88’e yükselen faiz oranının aylık taksiti 1.029 TL’den 1.109 TL’ye...