29 / 04 / 2024

DDG

DDG

Amerikalı tasarım, planlama, mimarlık, iç mimarlık ve grafik tasarım firması DDG, karma kullanımlı Jumeirah Golf Estates’de çığır açacak bir proje olan “Andalucía Village”ın tasarımını üstlendi.

DDG Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DDG Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50  bin TL sermaye bedeli ile Serap Eda Hüneroğlu tarafından kuruldu.

Ddg Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ddg Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Mahmut Atom Duruk, İbrahim Denizer, Mehmet Çetin Duruk, Ali Metin Duruk ve Vehbi Güleç ortaklığında 300 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de kuruldu.

Folkart Yapı Basmane Çukuru projesinin mimarları seçildi!

Folkart Yapı’nın İzmir Basmane Çukuru’nda geliştireceği projenin mimarlık ofisleri arasında Roy Higgs, Tabanlıoğlu, Yağcıoğlu, DDG, Mad Architects, Korucuoğlu bulunuyor.

İzmir Smyrna Garden Konutları'nda fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor!

Ddg Yapı tarafından inşa edilen proje İzmir İl'i Menemen İlçe' si Ulukent bölgesinde yer alıyor. İzmir Smyrna Garden Konutları' nda fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor.

İzmir Smyrna Garden Konutları'nda 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İzmir'de inşaat sektöründe 35 yıldır hizmet veren aile firması GNF İnsaat'ın bünyesinde bulunan DDG Yapı'nın Ulukent Smyrna Garden Projesi, coğrafi konumu ve mimari yapısı ile dikkat çekiyor.

DDG, Jumeirah Golf Estates’de Andalucía Village'nın tasarımını üstlendi!

Amerikalı tasarım, planlama, mimarlık, iç mimarlık ve grafik tasarım firması DDG, karma kullanımlı Jumeirah Golf Estates’de çığır açacak bir proje olan “Andalucía Village”ın tasarımını üstlendi.

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor!

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor. DDG’nin yetkilileri, tasarimini ustlendikleri 353 bin metrekarelik cok kullanim amacli projeleri Mall of Istanbul’un açılışı icin bu haftasonu Turkiye’ye geliyor.

Roy Higgs: Mall of İstanbul kente selam duracak!

DDG'nin başkanı ve Torunlar GYO'nun Mall of İstanbul projesinin mimari tasarımcısı Roy Higgs, projenin İstanbul'un köklü tarihiyle geleceğini bir merkezde buluşturan ve geçmişe ışık tutan özelliğine dikkat çekti

Akbatı Residences 'ta 283 bin TL'ye!

Akiş Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve Amerikalı Development Design Group (DDG) tarafından geliştirilen Akbatı Residences 'ta yaşam Aralık 2011'de başlayacak. Projede yer alan konutların fiyatları 283.000 TL ile 1.249.000 TL aralığındadır

DDG Haberi

DDG

Amerikalı tasarım, planlama, mimarlık, iç mimarlık ve grafik tasarım firması DDG, Dubai’li Jumeirah  Gayrimenkul tarafından düzenlenen önemli bir uluslararası yarışmayı kazanarak dünyanın en prestijli golf alanlarından biri olan karma kullanımlı Jumeirah Golf  Estates’de çığır açacak bir proje olan “Andalucía Village”ın tasarımını üstlendi.

Dubai Marinası’na ve önemli iş merkezleri olan Dubai Internet & Media City’e kolay ulaşımı ile Yeni Dubai’nin tam merkezinde bulunan Jumeirah Golf Estates, PGA golfçüleri Greg Norman, Sergio Garcia, ve Vijay Singh tarafından tasarlanmış,  şampiyonaların yapılacağı, dörtlü çevre temalı, 18 delikli golf sahası üzerine kurulu, ayrı ayrı tasarlanmış, ayrıcalıklı ve lüks evlerden oluşuyor.

DDG yönetim kurulu başkanı ve CEO’su Ahsin Rasheed, Jumeirah Golf Estates’in giriş kapısı niteliğindeki Andalucía Village projesini kazanan DDG tasarımının, “mimari temasındaki romantik ve sakin havasıyla...