29 / 04 / 2024

İzmir Smyrna Garden Konutları'nda 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İzmir Smyrna Garden Konutları'nda 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İzmir'de inşaat sektöründe 35 yıldır hizmet veren aile firması GNF İnsaat'ın bünyesinde bulunan DDG Yapı'nın Ulukent Smyrna Garden Projesi, coğrafi konumu ve mimari yapısı ile dikkat çekiyor.



İnşaat sektörünün hızla büyüdüğü İzmir'de, DDG Yapı'nın hayata geçirdiği Smyrna Garden, İzmirlilerden büyük ilgi gördü, İzmir'in kuzey aksındaki Ulukent'te inşa edilen, toplamda 4 etap 384 adet lüks konuttan oluşan Smyrna Garden'ın birinci etabındaki 84 daire, 4 gün gibi kısa bir sürede satıldı. Projenin İzmir-İstanbul Otoyolu üzerinde bulunması yatırımcıların Smyrna Garden'i tercih etmesindeki en büyük etken oldu. 


EVLER GÜNEŞ ALIYOR 

Üstün mimari yapısı, otel tadında bir yaşama alanı ile beraber havuz, fitness, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı otopark, geniş peyzaj alanları ile gelecek vaat eden projede binanın hilal şeklinde tasarlanarak tüm dairelerin güneş alması sağlanıyor. 3+1 ve 4+1 dubleks dairelerden oluşan projede daireler 230 bin lira ile 370 bin lira arasında değişen fiyatlar ile satışa sunuluyor. Yatırımcılara, cazip seviyelerde sunulan lansman fiyatları ise 31 Aralık'" a kadar devam edecek. 100 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak 3 etaptan oluşan Smyrna Garden'ın satışa çıkan birinci etabı Kasım 2016'da sahiplerine teslim edilecek. Projenin diğer 3 etabı ise 2018 yılında tamamlanacak. İzmir-Istanbul Otoyolu'nun da hizmete girecek olması ile İstanbullu yatırımcılarında projeye ilgi göstermesi bekleniyor. 


365 GÜN TATİL 

Yatırımcılara 365 gün tatil vaat ettiklerini belirten DDG Yapı firma yetkililerinden Ali Doğan, "Projemizin sloganı olan 'Bazı projeler merkezdedir, bazıları ise Merkezdir' mesajımız ile değerli müşterilerimizi geleceğin merkezine davet ediyoruz. Burada yatırımcılara yepyeni bir yaşam tarzı vaat ediyoruz. Son derece güvenlikli, son derece kaliteli bir yaşamın kapılarını aralıyoruz. Bölgeden geçecek olan İzmir-İstanbul Otoyolu ile projemiz çok önemli bir lokasyona sahip. Projemizde otel konforunu 365 gün boyunca yaşatacağız" dedi. 


http://www.smyrnagarden.com/


Sabah Egeli




Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


"Doğru, Dürüst, Güvenilir" sloganıyla faaliyetlerine devam eden DDG Yapı, Ulukent'te yapımı süren Smyrna Garden Projesinin 1. etap lansmanını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Temeli Haziran ayında atılan ve önümüzdeki yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanan projenin ikinci etabının temelini de Şubat ayında atacaklannı belirten firma yetkilisi Ali Doğan, "'Bazı projeler merkezdedir, bazıları ise merkezdir' sloganıyla satışa sunduğumuz projemiz 4 etaptan oluşacak. Toplamda 384 adet lüks konutun bulunacağı projede 1. etapta bulunan 84 lüks daire yatırımcıların yoğun ilgisini gördü" dedi. 


3+1 ve 4+1 dubleksten oluşan lüks konutların lansmana özel 230 bin TL'den başlayan fiyatlar ve cazip ödeme koşulları ile satışa sunulduğunu ve 31 Aralık'a kadar lansman fiyatlarının geçerli olacağını söyleyen Doğan, "Projemiz yeni açılacak izmir-lstanbul otobanının hemen yanında bulunuyor.  Aynı zamanda Gediz Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesine de oldukça yakın. Bu yönleriyle yatırımcıların büyük ilgisin gören projemiz aynı zamanda nitelikli mimari yapısı, otel tadında yaşam alanları, havuz, fitness ve çocuk oyun alanlarıyla da dikkat çekiyor. 7/24 kameralı güvenlik sistemi, açık ve kapalı otoparklan ve geniş peyzaj alanlarıyla da beğeni toplayan Smyrna Garden güvenli ve konforlu bir yaşam arayanların ilk tercihleri arasında yer alacak" diye konuştu. 



Yeni Asır


Geri Dön