23 / 07 / 2024

De Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

De Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

De Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Üstünkoç, Cenk Şengöçen tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Berke Tevetoğlu ve Mustafa Tevetoğlu tarafından kuruldu.

Motif Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Motif Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Malgaz tarafından kuruldu.

Atak 2021 Grup İnşaat Elektrik Demir Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak 2021 Grup İnşaat Elektrik Demir Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de   400  bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Gül tarafından kuruldu.

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  400  bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Gül tarafından kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Yeni Beyzade Grup İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Beyzade Grup İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Timur tarafından kuruldu.

Demirhan Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Yasin Demirhan tarafından kuruldu.

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

Rey Grup İnşaat Metal Hırdavat Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rey Grup İnşaat Metal Hırdavat Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kamışlı tarafından kuruldu.

Eminağa Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminağa Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Dikici tarafından kuruldu.

De Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

De Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

De Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Üstünkoç, Cenk Şengöçen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


De Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak , kentsel dönüşüm çalışmalarında bulunmak,bu konularda müşavirlik hizmetleri vermek. Mimari tasarım çalışmaları yapmak. b. Proje hizmetlerinin yanı sıra, inceleme, araştırma, yayın çalışmaları ve özellikle,büyük projeler için, iç ve dış uzmanlık ve uygulama kuruluşlarıyla bağlantı içinde, proje yönetimi hizmetleri vermek. c. Yurt içinde ve dışında otel, tatil köyü, okul, hastane, fabrika, konut gibi kompleks ve münferit her türlü, kapalı yapı ve tesisleri, meydan, park, bahçe yeşil alan, spor ve sosyal tesis, sahil şeridi gibi açık mekanların projelerini...