02 / 10 / 2024

Deba Demir Baskı iletişim

Deba Demir Baskı iletişim

Deba Demir Baskı İşleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla İstanbul Şubesi Tuzla’da 938 bin 796 TL yatırım bedeli ile Ömer Arslan ve Suat Gevrekci tarafından açıldı.

Demir fiyatlarının yükselmesi ile metal fiyatları baskılandı!

Temel metaller, talep endişeleri sürerken baskılandı. Demir cevheri, Çin talebinin iyileşeceğine dair umutların yeniden yeşermesi ile birlikte yükseldiği kaydedildi. 

Demir cevheri fiyatları geriledi! İnşaat demir fiyatları fırladı! 1 ton inşaat demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün zam geldi. Doların yükselmesi ile baskı altında kalan demir cevheri vadeli fiyatları 109,61 dolara geriledi. Bu düşüş inşaat demir fiyatlarına olumlu yansıdı, demir fiyatları fırladı. 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar?  Güncel demir fiyatları 18 Mart 2024...

Demire Çin baskısı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları Çin'deki talep görünümüyle geriledi. Bu durum yurt içi piyasalarda demir fiyatlarını da etkiledi ve inşaat demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton indirim demir fiyatları ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına çılgın indirim geldi! Fiyatlar dibe yaklaştı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile bakır fiyatları dalgalı seyrediyor. Düşen talep fiyatlar üzerinde baskıyı artırmaya devam ediyor. Bakır fiyatlarındaki bu baskı bakır hurda fiyatlarını etkiledi.  Fiyatlar dibe yaklaştı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları dibe vurdu! 25 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Çin başta olmak üzere talepte görülen zayıf seyir, demir cevheri fiyatlarını baskılaması hurda fiyatlarını da vurdu. Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları dibe vurdu! 25 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları bugün ne kadar? Demir fiyatları kaç lira oldu? 28 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatları haftanın başından itibaren düşmeye devam ediyor. Demir fiyatları üzerindeki dolar baskısı azalmaya başlaması ile demir fiyatlarında art arda düşüşler kaydedildi. Peki demir fiyatları ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Fiyatlar çakıldı! Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton demir ne kadar? 27 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Haftanın başından itibaren demir fiyatlarına indirim gelmeye devam ediyor. Demir fiyatları üzerindeki dolar baskısı azalmaya başlaması ile demir fiyatlarında peş peşe düşüşler kaydedildi. Peki demir fiyatları ne kadar? İşte 27 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarında beklenen indirim şimdi geldi! Demir resmen çakıldı! İşte 7 Eylül 2022 demir fiyat listesi

Milyonlarca kişinin beklediği demir indirim haberi şimdi geldi. Dolar kurunun tarihi zirvesine ulaşması ile üretici firmalar büyük baskı altında kaldı ve demir fiyatları düşmeye başladı. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? 2022 eylül demir fiyatları kaç lira? İşte günce demir fiyat listesi...

Deba Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Deba Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Kazım Deveci ve Tolga Baskın ortaklığında kuruldu.

Deba Demir Baskı İşleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla İstanbul Şubesi açıldı!

Deba Demir Baskı İşleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla İstanbul Şubesi Tuzla’da 938 bin 796 TL yatırım bedeli ile Ömer Arslan ve Suat Gevrekci tarafından açıldı.

Fatih Profil, dekoratif demir imalatıyla kapasitesini artırdı!

Dekoratif demir imalatı yapan Fatih Profil, yapı sektörüne ferforje, sac mamul, baskılı sac levha, lazer kesim ve montaja hazır panel ürün gruplarında yaklaşık bin standart ürünle hizmet veriyor.

Çin’in bakır ve demir ithalatı mayıs ayında düştü!

Dünyanın en büyük emtia alıcısı Çin’de petrol, bakır, demir gibi ana hammaddelerin ithalatı mayıs ayında düşüş yaşadı. Emtia finansmanındaki denetlemelerin artışı ve kredi daralmasının da ithalat talebini baskıladığı belirtiliyor.

Mustafa Demir: Libya operasyonları, işleri olumsuz etkiler!

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, "Libyaya yönelik operasyonlar, oradaki Türk firmaların olumsuz etkilenmesine neden olacaktır. Bölgede çok güçlü inşaat sektörü var. Bu ülkedeki bir kısım firmalarımızın mağduriyetleri söz konusudur" dedi

Deba Demir Baskı iletişim Haberi

Deba Demir Baskı iletişim

Deba Demir Baskı İşleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla İstanbul Şubesi Tuzla’da 938 bin 796 TL yatırım bedeli ile Ömer Arslan ve Suat Gevrekci tarafından açıldı.

Deba Demir Baskı İşleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu: 
439901-Yapısal Çelik Bileşenlerinin Kurulması İşleri (Bina, Köprü, Gezer Vinç veya Elektrik İletim Kulesi Gibi Diğer Yapılar İçin Prefabrik Yapısal Çelik Bileşenlerin Kurulması VB.) Şirket sözleşmesinde yazılı hususlar

Adres: ORTA MAH. ERK SK. NO: 7 İÇ KAPI NO: 18...