06 / 05 / 2024

Decathlon Akmerkez mağazası ne zaman açılıyor

Decathlon Akmerkez mağazası ne zaman açılıyor

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

Decathlon Optimum Mağazası 19 Eylül’de açılıyor!

İstanbul’daki 12. mağazasını 19 Eylül’de Optimum’da açacak olan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı yükseliyor...

Decathlon Viaport mağazası yarın açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Viaport mağazasını yarın açıyor.

Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazasına LEED Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’de 19 spor mağazası bulunan Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazası; Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen Gümüş LEED sertifikasını, ‘LEED FOR NEW CONSTRUCTION/yeni yapı kategorisinde almaya hak kazandı.

Boyner Grup WEPUBLIC'in ilk mağazası açıldı!

Boyner Grup'un yeni markası WEPUBLIC'in ilk mağazası Akmerkez'de hizmet vermeye başladı. 520 markayı bir araya getiren WEPUBLIC'te 100'ün üzerinde marka Türkiye ile ilk kez tanışacak.

Boyner, WEPUBLIC'in ilk mağazasını 1 Eylül'de açacak!

Boyner Grubu'nun üzerinde çalıştığı yeni mağaza konsepti Wepublic'in ilk mağazasını Etiler Akmerkez'de açacak. 1 Eylül'de soft bir açılış yapılması planlanan mağazanın büyük açılışı ise 19 Eylül'de yapılacak.

Akmerkez Sarar mağazası kapatılacak!

Sarar, Akmerkez'de bulunan mağazasını 3 aya kadar kapatacak. İddiaya göre mağaza kapatma nedeni ise Akmerkez yönetiminin kira konusundaki katı tutumu ve böylesi bir dönemde 'anlayış' göstermemesinin olduğu belirtildi.

Decathlon Çorlu mağazası yarın açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 17’inci mağazası 30 Nisan’da Çorlu’da Trend Arena Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

Decathlon'un İskenderun mağazası 6 Nisan'da açılacak!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 16’ıncı mağazası 6 Nisan’da İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

Decathlon, Bursa mağazası için kolları sıvadı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon Bursa’da açacağı mağazanın yerini belirlemek için online bir anket başlattı

Sırmaison'un 3. mağazası Akmerkez'de açıldı!

Şirin Yalçın'ın ortağı olduğu ev aksesuvarları markası Sırmaison, üçüncü mağazasını Akmerkez'de açtı. Nişantaşı ve Zorlu'nun ardından yeni bir heyecana ortak olan Yalçın'ı bu mutlu gününde eşi Neşet Yalçın yalnız bırakmadı.

Decathlon Ankara Mamak mağazası 16 Eylül'de açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Türkiye’de 2010’den bu yana 12 mağaza açan Decathlon, yeni mağazasını 16 Eylül’de Ankara Mamak Anatolium AVM’de açacak.

Decathlon Akmerkez mağazası ne zaman açılıyor Haberi

Decathlon Akmerkez mağazası ne zaman açılıyor

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon’un Türkiye yatırımlarına devam ediyor. İstanbul, Kocaeli, Ankara, Antalya, İzmir, Samsun, Çorlu, Bodrum, Adana, Mersin,Eskişehir, İskenderun, Bursa ve Kayseri’deki mağazaları tüm Türkiye’ye sporu ulaştıran Decathlon, şimdi de Akmerkez’de yeni mağazasını açmaya hazırlanıyor. Decathlon İstanbul’daki 14'üncü mağazasını 29 Mayıs’ta açıyor. Firma bu sayede Türkiye genelinde 35 mağazaya ulaşmış olacak. Decathlon'un Akmerkez’deki bin mağazası 500 metrekarelik sahip olacak.

Decathlon Türkiye İş Geliştirme Direktörü Duygu Kög, 'Türkiye'de faaliyet göstermeye başladığımız günden beri tutkumuz olan sporu erişilebilir kılabilmek için büyük bir kararlılıkla çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl herkes gibi bizleri de ekonomik olarak etkileyen konular olsa da Türkiye'nin potansiyeline olan derin inancımızla uzun vadede büyümemizi sürdürme kararlılığındayız. Bu inancımızın temel sebebi her yeni açılışta bizleri kucaklayan sporsever müşteri ve...