08 / 05 / 2024

Decathlon Antalya yeşil sertifikalı mağaza

Decathlon Antalya yeşil sertifikalı mağaza

Türkiye’de 19 spor mağazası bulunan Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazası; Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen Gümüş LEED sertifikasını, ‘LEED FOR NEW CONSTRUCTION/yeni yapı kategorisinde almaya hak kazandı.

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Uluslararası Yeşil Şehirler Konferansı başladı!

AIPH Yeşil Şehir Komitesi Başkanı Tambayong: EXPO'lar yeşil şehirler konusunda güzel bir platform oluyor. Bunu EXPO 2016 Antalya'nın desteğiyle başarabilir, sinerjilerimizi birleştirebilirsek çok daha güzelini yapabiliriz" dedi.

Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazasına LEED Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’de 19 spor mağazası bulunan Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazası; Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen Gümüş LEED sertifikasını, ‘LEED FOR NEW CONSTRUCTION/yeni yapı kategorisinde almaya hak kazandı.

Yeşil Yıldızlı otellerin yüzde 53'ü Antalya'da!

Kültür ve Turizm Bakanlığın'dan Yeşil Yıldız belgesi alan turizm işletmelerinin yarıdan fazlası Antalya'da faaliyet gösteriyor. Türkiye'de 300 "Yeşil Yıldız belgeli konaklama tesisi bulunuyor. İllere göre dağılım incelendiğinde 159 tesisle ilk sırayı Anta

Antalya'nın Kızılırmak ve Yeşilırmak caddelerinde tünel çalışması başlatıyor!

Projeye ilk kazma 28 Mart Pazartesi günü vuruluyor. Çalışmalar kapsamında; Yeşilırmak Caddesi'nin doğu aksı ve Sakarya Bulvarı'nın kuzey aksı, 120 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Antalya Kepez'deki yeşil alanlar emlak fiyatlarını artırdı!

Antalya’nın en fazla aktif yeşil alana sahip ilçesi Kepez, vatandaşın olduğu kadar en fazla emlak yatırımcılarının yüzünü güldürüyor. Temalı ve büyük ölçeklerde yapılan parklar, taşınmazların değerlerinin katlanarak artmasındaki en büyük pay sahibi.

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'ne 5 kat yapılaşma hakkı verildi!

Kepez belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün yönetiminde gerçekleştirildi. Meclis'te oybirliği ile kabul edilen imar planı revizyonu ile Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'ne 5 kat yapılaşma hakkı verildi.

Antalya Fame Residence Otel Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kemer merkezindeki 5 yıldızlı Fame Residence Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi olan Yeşil Yıldız'ı almaya hak kazandı.

Bursa’da Akıllı ve Yeşil Şehirler konuşuldu!

“Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin Adana ve Antalya’dan sonra üçüncü durağı, 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa oldu.

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi esnafı tapularına kavuştu!

Esnafın tapu hasreti bitti KEPEZ Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, 24 yıldır tapu bekleyen Yeşil Antalya Sanayi Sitesi esnafına verdiği sözü tuttu.

Kepez Yeşil Antalya Sanayi Sitesi tapuları dağıtıldı!

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, 24 yıldır tapu bekleyen Yeşil Antalya Sanayi Sitesi esnafına verdiği sözü tuttu. Tütüncü, hem tapuları dağıttı, hem de kooperatife gelir sağlayacak akaryakıt istasyonu için gerekli imar plan tadilatının tamamlandığı müjde

Alanya Yeşilöz Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Antalya Alanya İlçesi, Yeşilöz Mahallesi Akaryakıt ve LPG Boru Hattı ve Dolfen Sistemi 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları, dün askıya çıktı.

Decathlon Antalya yeşil sertifikalı mağaza Haberi

Decathlon Antalya yeşil sertifikalı mağaza

26 ülkede 1050’den fazla mağazasıyla Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazası Gümüş LEED® sertifikası almaya hak kazandı. LEED® (Leadership in Energy and Environmental Design) değerlendirme sistemi, Amerika Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen ; gelişmiş çevre ve insan sağlığı performansı için tasarlanmış, inşa edilmiş ve sürdürülebilen binalar,evler ve ortak yaşam alanlarını belirleyen dünyanın önde gelen yeşil bina programı.


Decathlon Türkiye Ülke Müdürü konuyla ilgili: “Antalya Muratpaşa Decathlon mağazamız İnşaat Projelendirilmesi - İnşaat Yapımı Süreci ve İşletme Süreci gibi çeşitli kriterleri ile puanlanmış ve Amerika Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından Gümüş LEED Sertifikası almaya hak kazanmıştır.Bu sertifika, mağaza arsa ve binamızın Çevreye Duyarlı, Sürdürülebilir ve Yeşil bir proje oluşunun bir ödülüdür.” dedi.


Decathlon Antalya mağazası; sürdürülebilir arazi,...