15 / 05 / 2024

Decathlon Buyaka mağazası

Decathlon Buyaka mağazası

Türkiye’de toplam 18 megaspor mağazası ve E-ticaret sitesi bulunan Decathlon, Türkiye’de 19.’u mağazası olan İstanbul’daki beşinci mağazasını 30 Ağustos’ta Buyaka’da açtı.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

Decathlon Optimum Mağazası 19 Eylül’de açılıyor!

İstanbul’daki 12. mağazasını 19 Eylül’de Optimum’da açacak olan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı yükseliyor...

Decathlon Viaport mağazası yarın açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Viaport mağazasını yarın açıyor.

Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazasına LEED Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’de 19 spor mağazası bulunan Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazası; Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen Gümüş LEED sertifikasını, ‘LEED FOR NEW CONSTRUCTION/yeni yapı kategorisinde almaya hak kazandı.

Decathlon Buyaka’da mağaza açtı!

Türkiye’de toplam 18 megaspor mağazası ve E-ticaret sitesi bulunan Decathlon, Türkiye’de 19.’u mağazası olan İstanbul’daki beşinci mağazasını 30 Ağustos’ta Buyaka’da açtı.

Decathlon Çorlu mağazası yarın açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 17’inci mağazası 30 Nisan’da Çorlu’da Trend Arena Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

Decathlon'un İskenderun mağazası 6 Nisan'da açılacak!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 16’ıncı mağazası 6 Nisan’da İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

Decathlon, Bursa mağazası için kolları sıvadı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon Bursa’da açacağı mağazanın yerini belirlemek için online bir anket başlattı

Decathlon Ankara Mamak mağazası 16 Eylül'de açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Türkiye’de 2010’den bu yana 12 mağaza açan Decathlon, yeni mağazasını 16 Eylül’de Ankara Mamak Anatolium AVM’de açacak.

Barçın Spor İstanbul'daki 6.mağazasını Buyaka AVM'de açtı!

SPOR perakende sektörünün İzmirli markası Barçın Spor, İstanbul Buyaka AVM'de 700 m2'lik mağazasıyla faaliyete geçirdi.Barçın Spor zincirinin İstanbul'da 6. mağazası oldu.

Decathlon Türkiye'de 10'uncu mağazasını açtı!

20 ülkede 800’den fazla mağazası olan spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de onuncu mağazaya ulaştı. Antalya, Gaziantep, Bursa, Trabzon ve Ankara Mamak’ta da 2015 yılı içerisinde mağaza açılacak.

Decathlon Brandium mağazasının açılışı yapıldı!

Decathlon Brandium mağazası açılışı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Decathlon Ülke Müdürü BOUMEDIENNE BOUALAOUI: ''Türkiye'de yıllık yüzde 10'un üzerinde bir büyüme kaydediyoruz'' dedi.

Decathlon Buyaka mağazası Haberi

Decathlon Buyaka mağazası


26 ülkede 1050’den fazla mağazasıyla Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon’un Türkiye yatırımları hız kesmiyor.


Türkiye’de toplam 18 megaspor mağazası ve E-ticaret sitesi bulunan Decathlon, Türkiye’de 19.’u mağazası olan İstanbul’daki beşinci mağazasını 30 Ağustos’ta Buyaka’da açtı. Mağaza, 1210 metrekare alanda 50’yi aşkın spor dalından binlerce ürün sunacak. 


75 bin çalışanı, 9,1 milyar euro cirosu ve 26 ülkede yaklaşık 1050 mağazasıyla büyüyen Decathlon, Türkiye’de Mayıs 2010’dan beri faaliyet gösteriyor. Türkiye’de hızla büyüyen Decathlon’un Ülke Müdürü Boumedienne Boualaoui, “İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Adana, Mersin, Bodrum, Antalya, Kocaeli mağazalarımızda beklediğimizin çok üzerinde ilgi gördük; bu çerçevede sporu herkes için ulaşılabilir kılmak adına Türkiye’ye daha fazla yatırım yapıyoruz. Yılda 5 ila 7 yeni mağaza açmayı hedefliyoruz. Her bir mağaza için yatırım ise yaklaşık...