02 / 05 / 2024

Decathlon istanbul şubesi

Decathlon istanbul şubesi

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Türkiye’de 2010’den bu yana 12 mağaza açan Decathlon, yeni mağazasını 16 Eylül’de Ankara Mamak Anatolium AVM’de açacak.

Govego Turizm Seyahat Acente Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Govego Turizm Seyahat Acente Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Çaykun Ertan Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık 2014 tarihinde Ayazağa, Kemerburgaz'da kuruldu.

2D Yapı Zemin Mühendislik İnşaat Proje Müşavirlik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

2D Yapı Zemin Mühendislik İnşaat Proje Müşavirlik Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oral Doğu Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

ARZ Ajans ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

ARZ Ajans ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Emre Bahçıvan Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

Dekomart İnşaat Malzemeleri Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Dekomart Dış Ticaret İnşaat Malzemeleri Mobilya Pazarlama Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sadık İlter Gökçeoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi, Yunus Karabal tarafından 8 milyon 900 bin TL'lik sermaye 3 Aralık'ta Büyükçekmece, Kamiloba Mahallesi'nde kuruldu.

İnşar Yapı Müteahhitlik Mühendislik Madencilik Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy İstanbul Şubesi açıldı!

İnşar Yapı Müteahhitlik Mühendislik Madencilik Enerji Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy İstanbul Şubesi, Cuma Ali Ayyıldız Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ramazan İşleker Şube Mdürülüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Akyapı Sitesi, C2 Blok'ta kuruldu.

Kusa Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kusa Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Derviş Polat Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da Nish İstanbul Residence'ta kuruldu.

Teknik Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Teknik Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Abdullah Varan Şube Müdürlüğü'nde 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Fichtner Water Transportation GMBH Merkezi Alman Türkiye İstanbul Şubesi açıldı!

Fichtner Water Transportation GMBH Merkezi Alman Türkiye İstanbul Şubesi, Christian Koppmann, Haluk Üçem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'Da Mecidiyeköy, Polat Han'da kuruldu.

Motek Modern Yapı Teknikleri Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Motek Modern Yapı Teknikleri Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cem Altay Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da kuruldu.

Öz Hasanoğlu Turizm Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Aksaray İstanbul Şubesi açıldı!

Öz Hasanoğlu Turizm Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Aksaray İstanbul Şubesi, Ercan Baylan Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da Fatih, Aksaray Mahallesi'nde kuruldu.

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi kuruldu!

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi, Mehmed Nureddin Çevik Şube Müdürlüğü'nde 25 milyon 725 bin 490 TL sermaye ile kuruldu.

Decathlon istanbul şubesi Haberi

Decathlon istanbul şubesi

20 ülkede 800’den fazla mağazasıyla Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon’un Türkiye yatırımları hız kesmiyor. Ankara Kent Park, Forum İstanbul, Marmara Forum Istanbul, Ataşehir Brandium, İzmir Optimum, Samsun Piazza, Adana Optimum, Mersin Palm City Carrefour, Mall of İstanbul, Bodrum Midtown Ortakent,Antalya, Kocaeli Symbol AVM’de olmak üzere Türkiye'de toplam 12 megaspor mağazası bulunan Decathlon Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya hızla devam ediyor. Decathlon Türkiye’deki on üçüncü mağazası olan Ankara mağazasını 16 Eylül Çarşamba günü Ankara Mamak Anatolium AVM’de açacak. Mağaza, 2000 metrekare alanda 50’yi aşkın spor dalından yaklaşık 75.000 ürün sunacak. 2015 yılı içerisinde Gaziantep, Bursa ve Trabzon’da da Decathlon mağazaları açılacak.


20 ülkede 800’ü aşkın mağazası bulunan, cirosu 6.5 milyar Euro olan ve tüm dünyada 55.000 çalışanı bulunan Avrupa’nın...