05 / 05 / 2024

Decathlon Türkiye şubeleri

Decathlon Türkiye şubeleri

20 ülkede 800’den fazla mağazası olan spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de onuncu mağazaya ulaştı. Antalya, Gaziantep, Bursa, Trabzon ve Ankara Mamak’ta da 2015 yılı içerisinde mağaza açılacak.

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

Decathlon Türkiye'de 3 yeni mağaza açacak!

Decathlon 2017yılı sonuna kadar İstanbul’da 2, Ankara’da 1 yeni mağaza daha açacak. Böylece Decathlon Türkiye genelinde 25 mağaza sayısına ulaşacak..

Decathlon Buyaka’da mağaza açtı!

Türkiye’de toplam 18 megaspor mağazası ve E-ticaret sitesi bulunan Decathlon, Türkiye’de 19.’u mağazası olan İstanbul’daki beşinci mağazasını 30 Ağustos’ta Buyaka’da açtı.

Decathlon, Ankara Ankamall’da mağaza açtı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 15’inci, Ankara’daki üçüncü mağazası 23 Aralık’ta Ankara Ankamall’da kapılarını açtı.

Decathlon, Kocaeli Symbol AVM’de mağaza açtı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor . Decathlon, 9 Eylül Çarşamba günü Kocaeli Symbol AVM’deki 3000 metrekarelik mağazasının kapılarını açtı. Mamak da 16 Eylül’de Anatolium AVM’de açılacak.

Decathlon Türkiye'de 10'uncu mağazasını açtı!

20 ülkede 800’den fazla mağazası olan spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de onuncu mağazaya ulaştı. Antalya, Gaziantep, Bursa, Trabzon ve Ankara Mamak’ta da 2015 yılı içerisinde mağaza açılacak.

ERA Türkiye'den, İzmir'e yeni ofis!

Türkiye'de arka arkaya şube açan ERA Türkiye şubeleri arasına bir yenisini daha ekledi. Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden ERA Türkiye. İzmir Bornova'daki yeni ofisiyle büyümesine devam ediyor.

Mehmet Görmez: Türkiye Diyanet Vakfı şubelerle büyüyecek!

Diyanet İşleri Başkanı Görmez "Ülke genelinde halen müftülüklerce temsil edilen Türkiye Diyanet Vakfında yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Her il ve ilçe merkezine Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri açacağız dedi.

Corio Türkiye Tekira AVM'nin yeni sahibi oldu

Corio Türkiye, Tekirdağ'da bulunan Tekira Alışveriş Merkezinin (AVM) yüzde 100 hissesini satın aldığını duyurdu.

Türkiye Finans'ta konut kredi faizi yüzde 0.67'ye düştü

Türkiye Finans, konut, iş yeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kar oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Decathlon Türkiye şubeleri Haberi

Decathlon Türkiye şubeleri

20 ülkede 800’den fazla mağazası olan spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de onuncu mağazaya ulaştı.

Anadolu yakasının en büyük spor mağazası olan Decathlon Brandium’un ardından Antalya, Gaziantep, Bursa, Trabzon ve Ankara Mamak’ta da 2015 yılı içerisinde mağaza açılacak. Türkiye’de her sene yüzde 10’un üzerinde büyüme kaydeden şirket, mağaza başına 4-4,5 milyon Euro yatırım...