02 / 05 / 2024

DEDAŞ elektrik kesintilerine başladı mı

DEDAŞ elektrik kesintilerine başladı mı

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Genel Müdürü Murat Karagüzel, "Bölgede borçlu olan 51 bin 26 abonenin elektriğini kesmeye başladık. Bu kapsamda Batman'da günde 400 civarında abonenin elektriğini kestik" dedi

Avrupa bu kış karanlığa gömülebilir! Bankalar elektrik kesintilerine karşı önlemlerini sıklaştırıyor!

Dünya zorlu geçecek olan kışa hazırlık yaparken, Avrupa bankaları sıkı tedbirler almaya hazırlanıyor. Birçok Avrupa ülkesinde farklı önlemler alınırken, firmalar elektriklerin sık sık kesildiği Güney Afrika örneği üzerinde çalışıyorlar.

72 saatlik elektrik kesintisi geliyor!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından dün yapılan açıklamada, elektrik kesintilerine gideceği açıklandı.

Van Emlakçılar Derneği elektrik kesintilerine tepki gösterdi!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, son zamanlarda artan elektrik kesintilerinin esnafı iş yapamaz hale getirdiğini belirterek, artık bu soruna ciddi anlamda bir çözümün getirilmesi gerektiğini belirtti.

Diyarbakır'daki lüks sitelerde kaçak elektrik denetimi yapıldı!

Diyarbakır'da lüks dairelerin bulunduğu 11 sitede inşaat sırasında kaçak elektrik hattı çekildiği tespit edildi. DEDAŞ bu sitelerin elektrik tesisinden sorumlu teknisyenler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Esenyurt, Bahçeşehir ve Beylikdüzü'nde elektrikler ne zaman gelecek?

Kar yağışı, İstanbul’un bazı bölgelerinde elektrik kesintilerine de neden oldu. Hurriyet.com.tr’nin BEDAŞ kaynaklarından edindiği bilgiye göre, elektriğin kesik olduğu bölgelere saat 16:00-17:00 gibi elektrik verilmesi öngörülüyor.

Kırklareli elektrik kesintisi 5 Şubat 2015!

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Kırklareli İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

Çorum elektrik kesintisi 5 Şubat 2015!

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Çorlu İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.TREDAŞ’tan yapılan açıklamada 5 saat süre ile kesinti belirtildi.

DEDAŞ borçları yapılandırılacak!

Başbakan Yardımcısı Arınç, DEDAŞ'a olan elektrik borçlarıyla ilgili, "İyi niyetle ödeme yapmak isteyen bütün vatandaşlarımıza yardımcı olunacak. Borç yapılandırması yapılacak" dedi. İşte Bülent Arınç'ın açıklamaları...

Diyarbakır'daki elektrik kesintilerine yürütmeyi durdurma kararı!

Diyarbakır 5. Asliye Hukuk Mahkemesi DEDAŞ'ın Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (DİSKİ) ait bazı tesislerde uyguladığı elektrik kesintisine ilişkin "ihtiyati tedbir" kararı verdi.

Diyarbakır'da elektrik krizi çözüldü!

Dicle Elektrik Dağıtım (DEDAŞ), Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DİSKİ) arasındaki gerginlik sona erdi. Mahkeme de, elektrik kesintilerine karşı yürütmeyi durdurdu.

DEDAŞ Güneydoğu’da elektriği kesti, kriz çıktı!

Güneydoğu’da belediyelerin köy içme sularına ait elektrik borcu 260 milyonTL’ye ulaştı. DEDAŞ, binlerce köyün içme suyu elektriğini kesti. Belediyeler de DEDAŞ binalarını mühürleyerek karşılık verdi.

Fikri Işık'tan Kocaeli'ndeki elektrik kesintilerine tepki!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık: - "(Kocaeli'ndeki elektrik kesintileri) Bu kadar perişanlığı hatırlamıyorum. 2002'den beri bu kadar uzun ve sert elektrik kesintisine rastlamadık" dedi..

Bakan Işık elektrik kesintilerine tepki gösterdi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'ndeki enerji kesintilerine ilişkin, "Bu kadar perişanlığı hatırlamıyorum. 2002'den beri bu kadar uzun ve sert elektrik kesintisine rastlamadık" değerlendirmesinde bulundu.

DEDAŞ elektrik kesintilerine başladı mı Haberi

DEDAŞ elektrik kesintilerine başladı mı


Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Genel Müdürü Murat Karagüzel, "Bölgede borçlu olan 51 bin 26 abonenin elektriğini kesmeye başladık. Bu kapsamda Batman'da günde 400 civarında abonenin elektriğini kestik" dedi


DEDAŞ ve bünyesindeki Dicle Elektrik Perakende Satış Şirketi (DEPSAŞ) tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Karagüzel, kesintiye gidilmesi öngörülen abone sayısı tamamlanana kadar kesintilerin devam edeceğini belirterek, farklı tahsilat kanalları da çalıştıracaklarını, icra ve haciz gibi yollara da başvurulacağını söyledi.


Elektirik kesintilerine gidilerek haksızlık yapmadıklarını kaydeden Karagüzel, şöyle konuştu:


"Bölgede borçlu olan 51 bin 26 abonenin elektriğini kesmeye başladık. Bu kapsamda Batman'da günde 400 civarında abonenin elektriğini kestik. Hakkımız olmayan bir ücret istemiyoruz. Çok mecbur kalmadıkça çalışma hakkımız engellenmediği sürece kolluk kuvetlerinden yardım talep etmiyoruz. Daha çok diyalogla çalışıyoruz. Özelleştirme sonrası doğal olmayan...