12 / 05 / 2024

DEDAŞ Şırnak İl Müdürü Rıza Oğlak

DEDAŞ Şırnak İl Müdürü Rıza Oğlak

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ( DEDAŞ ) tarafından elektrik kesintilerini düşürmek için yapılan çalışmalar vatandaşların taktirini topladı. Şehirde yaşanan büyük arızaların giderilmesi vatandaşları memnun etti...

3 ildeki 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ucuz arsa fırsatı açıklandı!

Nevşehir, Şırnak ve Yalova illerinde yer alan 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Şırnak Cizre'de 36 milyon TL'ye satılık iki katlı bina ve müştemilat!

Şırnak Cizre Belediyesi, Şırnak Çizre'de yer alan iki katlı bina ve müştemilatını toplam 36 milyon TL muhammen bedelle satıyor...

Şırnak'ta kentsel dönüşüm gerginliği!

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, şehirde 6 sene önce hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. 

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

Şırnak Silopi'de 11.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Silopi İcra Dairesi Şırnak Silopi'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 644 bin 220 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Şırnak'a yeni hizmet binası müjdesi!

Yeni konut üretim yatırımları dışında kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Şırnak İli Merkez İlçesi Yenimahalle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası işi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Şırnak İli Merkez İlçesi Yeşilyurt Mahallesi 1 Adet 24 Derslikli Lise İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 2 Haziran'da gerçekleştirecek.

Şırnak'ta 14 bin 522 konut inşa edildi!

5 yıl önce terör örgütü PKK tarafından bombalanan Şırnak devlet eliyle yeniden yaşama kavuştu. Bu süre içerisinde kentte 14 bin 522 konut inşa edildi. 

Şırnak'ta 10 bin 200 konut inşa edildi!

AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Şırnak il ve ilçelerinde 10 bin 200 civarında konut ve 506 iş yeri, 63 halı saha, 25 çok amaçlı basketbol sahası, 7 gençlik merkezi, 498 okul binası ve 21 pansiyon yapıldığını söyledi.

Şırnak'taki bazı taşınmazlar hakkında acele kamulaştırma kararı TBMM'de!

2969 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile Şırnak'taki bazı taşınmazlar hakkında acele kamulaştırma kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şırnak'ta arazi anlaşmazlığı kavgasında baba, oğlunu öldürdü!

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde çıkan arazi kavgasında baba, oğlunu öldürdü.

Şırnak'ta esnaf zor durumda! Kiralar arttı, siftah yok!

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, "Esnaf son noktaya geldi. Bitmek üzereler. Pandemi sürecinde siftah yapmıyorlar. Kiralar arttı" dedi.

TOKİ, Şırnak'ta 11 bin 111 konutun inşaatını tamamladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Valiliği önünde düzenlenen Toplu Açılışı Töreni'nde yaptığı konuşmada, TOKİ aracılığıyla Şırnak'ta bugüne kadar 11 bin 111 konut inşaatının tamamlandığını açıkladı.

DEDAŞ Şırnak İl Müdürü Rıza Oğlak Haberi

DEDAŞ Şırnak İl Müdürü Rıza Oğlak


Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) tarafından elektrik kesintilerini düşürmek için yapılan çalışmalar vatandaşların taktirini topladı. Şehirde yaşanan büyük arızaların giderilmesi vatandaşları memnun etti.


DEDAŞ Şırnak İl Müdürü Rıza Oğlak, bahar aylarının şebekeden çekilen yük ile arıza sayısı ve sürelerinin minimum olduğu iklim olduğunu belirterek, bu ayların arazi şartları bakımından bakım onarım yapılacak en uygun mevsimler olduğunu söyledi. Oğlak, "Şırnak'ın enerji ihtiyacını kesintisiz olarak karşılamak ve aşırı yüklenme sonucu oluşan arızalara en kısa ve etkin sürede müdahale etmek istiyoruz. Özellikle kış aylarında müşterilerimizin çoğu ısınma ihtiyacını elektrikle temin etmek istemeleri ve kaçak elektrik kullanımından ötürü talep gücünün kurulu tesislerimizin çok üstünde bir talep olduğundan trafo ve panolarımızda arızalara, yanmalara ve tel kopmalarına sebebiyet vermektedir. Mevcut sistemimizi daha da güçlendirmek amacıyla,...