16 / 05 / 2024

Dedeli emekli kura sonuçları ne zaman açıklanacak

Dedeli emekli kura sonuçları ne zaman açıklanacak

Dedeli emekli kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

Dedeli emekli kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Dedeli emekli kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Tokat Dedeli emekli kura çekilişi bugün!

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesinde kura heyecanı şimdiden başladı. Projedeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Tokat Dedeli emekli kura sonucu 03.10.2018!

TOKİ Tokat Dedeli emekli kura sonucu 03.10.2018 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesi kura çekilişi yarın!

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Tokat Dedeli emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Tokat Dedeli emekli kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için en düşük konut bedeli 105 bin 863 TL olarak belirlendi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonuçları!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Elazığ Zafran Emekli kura çekimi!

TOKİ'nin Elazığ Merkez Zafran Mahallesi projesinde yer alan256 konut için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Elazığ Zafran Emekli kura çekimi ne zaman?

TOKİ Malmeydanı 3. Etap Emekli kura çekimi!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3.Etap Emekli projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, TOKİ Malmeydanı 3. Etap Emekli kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura çekimi!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil'de emekliler için hayata geçirdiği 466 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura çekimi ne zaman?

Konya Meram TOKİ Emekli kura sonuçları 2+1!

Konya Meram TOKİ Emekli kura sonuçları 2+1 listesi açıklandı mı? Konya Meram TOKİ Emekli kura sonuçları 2+1 henüz açıklanmadı. Konya Meram TOKİ Emekli Konutları'nın kura çekilişi bugün yapılacak.

Meram TOKİ Emekli kura sonuçları tam listesi açıklandı mı?

Meram TOKİ Emekli kura sonuçları tam listesi açıklandı mı? TOKİ Meram Emekli kura sonuçları tam listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Meram Emekli Konutları'nın kura çekilişi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Meram Emekli kura sonuçları 6 Ocak isim listesi!

TOKİ Meram Emekli kura sonuçları 6 Ocak isim listesi henüz açıklanmadı. Meram Emekli Konutları'nın kura çekilişi bugün gerçekleşecek. TOKİ Meram Emekli kura sonuçları 6 Ocak isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Konya Meram Emekli kura çekim sonucu!

TOKİ imzasıyla Konya Meram'da Emeklilere Özel olarak inşa edilen 509 konutun, hak belirleme kurası bugün çekilecek. TOKİ Konya Meram Emekli kura çekim sonucu henüz açıklanmadı.

Dedeli emekli kura sonuçları ne zaman açıklanacak Haberi

Dedeli emekli kura sonuçları ne zaman açıklanacak

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesinde 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projedeki konutlar için kura heyecanı şimdiden başladı. 

Dedeli emekli kura sonuçları için tıklayın

Dedeli orta gelir grubu kura sonuçları için tıklayın

Başvuruları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Dedeli TOKİ emekli projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

Yüzde 12 peşinat ve 180 ay vade imkanı sunulan TOKİ Dedeli emekli projesi için belirlenen başvuru bedeli tutarı 1.000 TL.

En üşük taksit bedelinin 518 TL, en yüksek taksit bedelinin 794 TL olduğu projede konut fiyatları 105 bin 863 TL ile 162 bin 307 TL arasında...