29 / 04 / 2024

dedeman hotels resort

dedeman hotels resort

Dedeman Hotels & Resorts CEO'sy Tamer Yörükoğlu, 2013 yılında yeni otel yatırımları yapmayı hedeflediklerini söyledi...

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Park Dedeman Kastamonu açıldı!

Dedeman Hotels - Resorts International’ın en yeni oteli olan “Park Dedeman Kastamonu” hizmete açıldı. 

Dedeman 2021'in ilk otelini Kastamonu'da açacak!

Dedeman Hotels&Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "2021'de ilk olarak Park Dedeman Kastamonu'yu Şubat'ta açacağız" dedi ve "Park Dedeman markamızı önümüzdeki yıllarda da farklı şehirlerle buluşturmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Antalya Vera Mare Resort Otel icradan satıldı!

Antalya'nın Serik ilçesi'nde bulunan Vera Mare Resort Otel icradan satıldı. Vera Hotels Grubu'na ait otel 89 milyon 551 bin liraya Fibabanka'nın oldu.

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

Kıbrıs Concorde Luxury Resort Haziran'da açılıyor!

Concorde Hotels&Resorts Yönetim Kurulu üyesi Yağcı, “Concorde Luxury Resort’te haziranda tatilcileri ağırlamaya başlayacağız. Otelde 569 oda bulunuyor” dedi...

Concorde Luxury Resort Kıbrıs Haziran'da açılacak!

Concorde Hotels&Resorts Kıbrıs'ta otel yatırımı yaptı. Concorde Luxury Resort Kıbrıs Haziran'da kapılarını açacak...

Nirvana Lagoon Villas Suites, Top Hotels'in listesinde!

Kilit Şirketler Grubu'nun yatırımı Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Rusya'nın en önemli turizm yorum, değerlendirme ve bilgi portalı Top Hotels'in 2015 'Dünyanın en iyi 100 Resort oteli' listesine girdi.

Side Crystal Hotels takdirname aldı!

Dünyanın en önemli tur operatörlerinden TUI'nin misafirleri, Crystal Hotels'in Side bölgesindeki turistik tesisi Crystal Palace Luxury Resort&Spa'dan yüksek oranda memnuniyet duyduklarını verdikleri rakamlarla ifade etti.

DEDEMAN, 2016'da 5 otel açacak!

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri DEDEMAN Hotels & Resorts International, yurt içi ve yurt dışındaki otel projelerine önümüzdeki dönemde hız kesmeden devam edecek.

Güral Premier Hotels & Resort'a iki ayrı ödül!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Dedeman Grup Trabzon'da 5 yıldızlı otel açacak!

Yaklaşık 50 yıldır turizm sektöründe 16 otel ile hizmet veren Dedeman Hotels & Resorts International 2023 yılına kadar otel sayısını 43'e ulaştırmayı hedefliyor.

dedeman hotels resort Haberi

dedeman hotels resort
2012 yılındaki Dedeman Park konseptinin kendileri için önemli olduğunu söyleyen Yörükoğlu ; " Uluslararası arenada faaliyet gösteren bir Türk otel zinciri olarak, Dedeman Park konseptinin ilk  otelini bu yıl Nisan ayında Denizli'de hizmete açtık. Halk GYO'nun Levent'te hayata geçireceği otelini de aynı markayla işletmek üzere 10 yıllığına kiraladık. 2013 yılında ise Kazakistan, Erbil, Gaziantep ve iki tane de İstanbul Bostancı'da yeni otel projelerimizi hizmete açacağız"...