30 / 04 / 2024

Kıbrıs Concorde Luxury Resort Haziran'da açılıyor!

Kıbrıs Concorde Luxury Resort Haziran'da açılıyor!

Concorde Hotels&Resorts Yönetim Kurulu üyesi Yağcı, “Concorde Luxury Resort’te haziranda tatilcileri ağırlamaya başlayacağız. Otelde 569 oda bulunuyor” dedi...



Concorde Hotels&Resorts, ZAF Grup bünyesinde faaliyet gösteriyor. Şirket Antalya’da 2005’ten bu yana turizme hizmet veren Concorde Deluxe Resort Lara’nın ardından ikinci otel yatırımını Kıbrıs’a yaptı. Concorde Luxury Resort 150 milyon dolarlık yatırımla Ada'mın Bafra bölgesinde inşa edildi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Concorde Luxury Resort, Haziran'da kapılarını açacak.

Concorde Hotels&Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yağcı, Concorde Luxury Resort Hotel’in Kıbrıs’ın en özel tesisi olacağını söyledi ve sözlerine şu şekilde devam etti; "Tesisimizin modern çizgileri, mimari yapısı, aktivitelerindeki zengin çeşitliliği, kişiye sunduğu yaşam alanlarının genişliğinin yanı sıra bu iddiamızın gerçek nedeni, Kıbrıs’ın ilk Luxury Villa konseptini sunuyor olmamız. Bir diğer öne çıkan özellik de yurtdışından getirttiğimiz 200’ün üzerinde bitki türüyle bütünleştirdiğimiz peyzaj çeşitliliği. Tesisimizin bu fiziki özelliklerini, insana yapılan yatırımlar ve luxury konseptle bütünleştirerek, vereceğimiz hizmet standardına da yansıtacak ve Kıbrıs’a yeni bir soluk getireceğiz"

Concorde Luxury Resort 569 odadan meydana geliyor. 1.700 yatak kapasitesine sahip olan otel 80 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Geri Dön