17 / 05 / 2024

Dedeman izmir

Dedeman izmir

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "Gaziantep'te ve Kayseri'de yeni projelerimiz söz konusu. İstanbul'da ise 3-4 tane projeyle flört ettiğimizi söyleyebilirim. Bursa, İzmir ve Sinop'ta da yakın temasta olduğumuz projeler var" diyor....

Dedeman Tokat açılış için gün sayıyor!

Tarihi, kültürü, ticari konumu, misafirperver halkı ile Anadolu’da önemli bir şehir olan Tokat’ta çok yakında hizmete girecek olan Dedeman Tokat Oteli’nin tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat!

Mülkiyeti Rize İl özel idaresine ait olan ve ekonomik kriz nedeniyle bir süre önce işletmeciliğini bırakan Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat oldu.

Gaziantep Dedeman Oteli'nin satışı için suç duyurusu!

Gaziantep Dedeman Oteli’ni satın alan Bankpozitif, 15 milyon Euro’luk icra şokuyla karşılaştı. Banka tapu kayıtlarında tahrifat yapılarak kendilerine ödeme emri çıkarıldığını belirterek savcılık ve bakanlığa suç duyurusunda bulundu.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

Rize Dedeman Oteli'nin yerine modern bir otel yapılacak!

Kapısına kilit vurulan Rize Dedeman Oteli'nin yıkılması planlanıyor. Edinilen bilgiye göre Cengiz İnşaat, kısa bir süre sonra eski oteli yıkarak Rize'ye ve bölgeye yakışan çok daha modern yıldızlı bir otel inşa edecek.

Trabzon Park Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Trabzon'un resmi açılış töreni Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün açılıyor!

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün hizmete açılacak. 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli otelin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katılacak.

Dedeman'dan Dedeman Gayrettepe Oteli açıklaması!

Dedeman Grubu, Dedeman İstanbul Oteli'nin satıldığına dair Para Dergisi'nde çıkan ilişkin habere ilişkin açıklama yaptı. İşte Dedeman Grubu'nun Dedeman Gayrettepe Oteli açıklaması...

Dedeman Gayrettepe Oteli satışa çıkarıldı!

Türkiye'nin en köklü şirketlerinden biri olan Dedeman Holding, Antalya Dedeman ve Kapadokya Dedeman otelinden sonra Gayrettepe'de kurulu olan Dedeman'ın sembol oteli Dedeman İstanbul satılığa çıkardı.

Park Dedeman Bostancı hizmete açıldı!

Türkiye’nin ilk otel zinciri Dedeman Grubu’nun İstanbul’daki 4’üncü oteli Park Dedeman Bostancı, Mayıs 2016 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Park Dedeman konseptiyle hizmet verecek olan otel 110 superior odada hizmet verecek.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

Gayrettepe Dedeman Oteli ne olacak?

Dedeman Grubu, ilk oteli olan Ankara otelini satarak herkesi şaşırtmıştı. Grubun en eski otel yatırımlarından biri olan Gayrettepe'deki İstanbul Dedeman için de yeni projeler geliştirme planları yapılıyor.

Dedeman izmir Haberi

Dedeman izmir

Türkiye turizminin en büyük yerli sermayeli yatırımcılarından Dedeman Grubu'nda bundan birkaç yıl önce hisse paylaşımı gerçekleşmişti. Birkaç etapta yürütülen paylaşımın ardından turizm ve madencilik sektörlerindeki grup şirketleri Murat Dedeman'a geçmişti. Son üç yılda altı oteli faaliyete geçiren Dedeman'ın halihazırda ikisi yurtdışında toplam 17 oteli bulunuyor. 

Ekonomist’te yer alan habere göre; yeni dönemde Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya'nın yürüttüğü yeni marka stratejisi ve yatırım planları art arda devreye alınıyor. Yakın zamanda 4 yıldızlı Park Dedeman ile büyüyen grubun yeni oluşturduğu nitelikli 3 yıldızlı otel konsepti Smart by Dedeman'ın ilk yatırımı da İstanbul Şişli'de gerçekleşecek. Türkiye'de nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otele ihtiyaç olduğunu kaydeden Akçakaya, "Gaziantep'te ve Kayseri'de yeni projelerimiz söz konusu. İstanbul'da ise 3-4 tane projeyle flört ettiğimizi söyleyebilirim....