18 / 05 / 2024

Dedeman Kabe

Dedeman Kabe

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, grubun Kabe manzaralı bir otel projesinin işletmeciliğini almak için harekete geçtiğini söyledi..

Dedeman Tokat açılış için gün sayıyor!

Tarihi, kültürü, ticari konumu, misafirperver halkı ile Anadolu’da önemli bir şehir olan Tokat’ta çok yakında hizmete girecek olan Dedeman Tokat Oteli’nin tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat!

Mülkiyeti Rize İl özel idaresine ait olan ve ekonomik kriz nedeniyle bir süre önce işletmeciliğini bırakan Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat oldu.

Gaziantep Dedeman Oteli'nin satışı için suç duyurusu!

Gaziantep Dedeman Oteli’ni satın alan Bankpozitif, 15 milyon Euro’luk icra şokuyla karşılaştı. Banka tapu kayıtlarında tahrifat yapılarak kendilerine ödeme emri çıkarıldığını belirterek savcılık ve bakanlığa suç duyurusunda bulundu.

2. Selim Kabe'yi yeniledi!

Kabe’nin sel suları ve savaşlar sırasında atılan mancınıklar sebebiyle yıllarca büyük hasarlar gördüğünü anlatan Tarihçi Talha Uğurluel, 1600’lü yıllarda yağmur nedeniyle de üç duvarının yıkıldığını söyledi.

Rize Dedeman Oteli'nin yerine modern bir otel yapılacak!

Kapısına kilit vurulan Rize Dedeman Oteli'nin yıkılması planlanıyor. Edinilen bilgiye göre Cengiz İnşaat, kısa bir süre sonra eski oteli yıkarak Rize'ye ve bölgeye yakışan çok daha modern yıldızlı bir otel inşa edecek.

Trabzon Park Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Trabzon'un resmi açılış töreni Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün açılıyor!

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün hizmete açılacak. 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli otelin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katılacak.

Dedeman'dan Dedeman Gayrettepe Oteli açıklaması!

Dedeman Grubu, Dedeman İstanbul Oteli'nin satıldığına dair Para Dergisi'nde çıkan ilişkin habere ilişkin açıklama yaptı. İşte Dedeman Grubu'nun Dedeman Gayrettepe Oteli açıklaması...

Dedeman Gayrettepe Oteli satışa çıkarıldı!

Türkiye'nin en köklü şirketlerinden biri olan Dedeman Holding, Antalya Dedeman ve Kapadokya Dedeman otelinden sonra Gayrettepe'de kurulu olan Dedeman'ın sembol oteli Dedeman İstanbul satılığa çıkardı.

Park Dedeman Bostancı hizmete açıldı!

Türkiye’nin ilk otel zinciri Dedeman Grubu’nun İstanbul’daki 4’üncü oteli Park Dedeman Bostancı, Mayıs 2016 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Park Dedeman konseptiyle hizmet verecek olan otel 110 superior odada hizmet verecek.

Gayrettepe Dedeman Oteli ne olacak?

Dedeman Grubu, ilk oteli olan Ankara otelini satarak herkesi şaşırtmıştı. Grubun en eski otel yatırımlarından biri olan Gayrettepe'deki İstanbul Dedeman için de yeni projeler geliştirme planları yapılıyor.

Dedeman Zonguldak Otel'e TripAdvisor'dan iki ödül!

Denize sıfır konumuyla Dedeman Zonguldak, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor kullanıcılarının yorumları ile "Türkiye'nin En Lüks Otelleri" ve "Türkiye'nin En İyi Otelleri" listelerine girdi.

Park Dedeman Levent'e Leed Gold Sertifikası!

Park Dedeman Levent, çevre dostu bina tasarımıyla dünyanın en önemli çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği belgesi LEED’in en üst seviyelerinden olan “Gold Sertifikası”nı almaya hak kazandı.

Dedeman Kabe Haberi

Dedeman Kabe

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, grubun Kabe manzaralı bir otel projesinin işletmeciliğini almak için harekete geçtiğini söyledi. Akçakaya, “Dünyanın en büyük projelerinden biri. 5 bin 700 odalı, Kabe’ye 1000 metre. Bir Suudi Arabistanlı yatırımcının projesi. İşletmesi için bizim gibi dünyadan 23 farklı grup talip oldu” dedi.

Yaptıkları sunumla birlikte finale kalan 4 gruptan biri olduklarını vurgulayan Akçakaya, bu adaylıkta grubu öne çıkaran temel özelliği ise ‘Türk yemekleri ve misafirperverliği’ olarak gösterdi.


2023’te hedef 50 otel

Akçakaya, “Dünyadaki en büyük otellerden birini bir Türk markası olan Dedeman adıyla işleteceğiz. Bu hem Türkiye’den hacı adaylığı için gidenleri hem de başka ülkelerden Kabe ziyareti için gelenleri memnun edecektir. Tabii ki hacim çok büyük ama bizim de 50 yıllık bir deneyimimiz var. Özellikle Türk markasını...