24 / 05 / 2024

Dedeman mekke Kabe

Dedeman mekke Kabe

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, grubun Kabe manzaralı bir otel projesinin işletmeciliğini almak için harekete geçtiğini söyledi..

Mekke'de Kabe çevresine 7 kule dikilecek!

Suudi Arabistan, gelen tepkilere rağmen İslam'ın en kutsal yeri olan Kabe'nin çevresini bina ile doldurmaya devam ediyor, bu kapsamda 4.5 milyar dolarlık yeni proje için imzalar atıldı.

Mescid-i Haram'a 26.6 milyar dolarlık yatırım yapıldı!

İslâm dininin kutsal şehri olan Mekke, Kabe etrafındaki oteller, lüks konut alanları ve ileri teknoloji altyapı yatırımları ile yenileniyor. Her yıl milyonlarca Müslümanı ağırlayan Mekke'nin radikal dönüşümünü Times gazetesi muhabiri fotoğrafladı.

Mekke Müzesi'nde Mescid-i Haram'ın maketi sergileniyor!

Hacı adaylarının ziyaret ettiği yerlerden biri olan Mekke Müzesi'nde yaklaşık 4 yıldır genişletme çalışmaları yapılan Kabe'nin de içinde yer aldığı Mescid-i Haram projesinin maketi sergileniyor.

Kabe’yi genişletme çalışmaları sırasında vinç düştü!

Kabe'de 107 kişinin hayatını kaybettiği kazada flaş detay. Kabe'yi genişletme projesini Bin Ladin ailesinin üstlendiği ortaya çıktı. Mekke’de bulunan 107 kişi hayatını kaybetti.

Dünyanın en büyük oteli 3,5 milyar dolara Mekke'ye inşa edilecek!

Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde dünyanın en büyük oteli inşa ediliyor. Dev otel, her yıl 2 milyon müslümanın ziyaret ettiği kutsal mekan Kabe'ye sadece iki kilometre uzaklıkta yükselecek.

Dedeman Kabe manzaralı otelin işletmecisi olacak!

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, grubun Kabe manzaralı bir otel projesinin işletmeciliğini almak için harekete geçtiğini söyledi..

Kabe'de yangın çıktı!

Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde Mescid-i Haram'm genişletilmesi projesi kapsamında Kabe'nin inşaat alanındaki çalışmalarda monte edilen ahşapların tutuşması sonucu çıkan yangının, itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldüğü belirtildi.

Kabe'de genişletme çalışmaları sırasında yangın çıktı!

Kabe'de genişletme çalışmaları sırasında yangın çıktı. Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde Mescid - i Haram'ın genişletilmesi projesi kapsamında Kabe' nin inşaat alanındaki çalışmalarda yangın çıktığı bildirildi.

Ankara Dedeman Otel'in çatı katında yangın çıktı!

Ankara’da tadilat işleri yapılan Dedeman Otel’in çatı katında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Saat 11.15 sıralarında yaşanan yangın nedeniyle Kızılay ve çevresi üzerinde yoğun duman oluştu.

Mekke Hacer Tower, Türkiye’den rekor talep topladı!

Ortadoğu’ da ve Türkiye’ de gayrimenkul çözümleri sunan Mresco, Mekke’ nin en büyük rezidans kulelerinden Hacer Tower’ ın uzun donem kiralamasında Türkiye’den rekor talep topladı...

Mekke'nin en büyük rezidansı Hacer Tower'a rekor talep!

Ortadoğu’ da ve Türkiye’ de gayrimenkul çözümleri sunan Mresco, Mekke’ nin en büyük rezidans kulelerinden Hacer Tower’ ın uzun donem kiralamasında Türkiye’den rekor talep topladı...

Dedeman Otel Aquapark'ın enkazı bir buçuk yıldır yerinde duruyor!

Halka ait 30 dönüm kadarlık park alanında işgalci olduğu için yıkılan ve tahliye edilen Dedeman Otel Aquapark’ın enkazı olduğu gibi yerinde duruyor. Park hala halkın hizmetine açılmadı...

Ahmet Emin Ok Dedeman Park Gaziantep'in yeni müdürü oldu!

Dedeman Hotels & Resorts International'ın 2013 yılında hizmete açtığı Dedeman Park Gaziantep'in, Otel Müdürlüğü görevine 2007 yılından itibaren Dedeman Grubu bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev yapan Ahmet Emin Ok getirildi...

Dedeman mekke Kabe Haberi

Dedeman mekke Kabe

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, grubun Kabe manzaralı bir otel projesinin işletmeciliğini almak için harekete geçtiğini söyledi. Akçakaya, “Dünyanın en büyük projelerinden biri. 5 bin 700 odalı, Kabe’ye 1000 metre. Bir Suudi Arabistanlı yatırımcının projesi. İşletmesi için bizim gibi dünyadan 23 farklı grup talip oldu” dedi.

Yaptıkları sunumla birlikte finale kalan 4 gruptan biri olduklarını vurgulayan Akçakaya, bu adaylıkta grubu öne çıkaran temel özelliği ise ‘Türk yemekleri ve misafirperverliği’ olarak gösterdi.


2023’te hedef 50 otel

Akçakaya, “Dünyadaki en büyük otellerden birini bir Türk markası olan Dedeman adıyla işleteceğiz. Bu hem Türkiye’den hacı adaylığı için gidenleri hem de başka ülkelerden Kabe ziyareti için gelenleri memnun edecektir. Tabii ki hacim çok büyük ama bizim de 50 yıllık bir deneyimimiz var. Özellikle Türk markasını...