29 / 04 / 2024

Mekke Hacer Tower, Türkiye’den rekor talep topladı!

Mekke Hacer Tower, Türkiye’den rekor talep topladı!

Ortadoğu’ da ve Türkiye’ de gayrimenkul çözümleri sunan Mresco, Mekke’ nin en büyük rezidans kulelerinden Hacer Tower’ ın uzun donem kiralamasında Türkiye’den rekor talep topladı...




Ortadoğu’da ve Türkiye’de gayrimenkul çözümleri sunan Mresco, Mekke’nin en büyük rezidans kulelerinden Hacer Tower’ın uzun donem kiralamasında Türkiye’den rekor talep topladı. Uzun donem kiralama sistemiyle sunulanan Hacer Tower’a bir haftada 500’ün üzerinde kişi başvurdu.



Merkezi Kuveyt’te bulunan Murabahat Real Estate Solutions, Ortadoğu’da ve Türkiye’de gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.


Kutsal toprakların en büyük otel projelerinden Hacer Tower’ın kiralamasını yürüten Mresco, bir hafta içinde 500’ün üzerinde talep topladı.


ZİNGAL; “TÜRKİYE’DE DE BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”


Ortaoğu’daki başarılarını Türkiye’ye taşıyacaklarını belirten Mresco Türkiye Genel Müdürü Oya Zingal Dural; “Mresco olarak Kuveyt, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır gibi birçok ülkede gayrimenkul çözümleri üreten bir firma olarak faaliyet gösteriyoruz. Ortadoğu’da bugüne dek bir çok başarılı proje gerçekleştirdik. Uluslararası alanda önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Şirket bünyemizde bulunan gayrimenkullerimizle bulunduğumuz pazarda öncü bir oyuncu olarak konumlanıyoruz. Yatırımlarımızın önemli bir kısmını da Türkiye’ye yönlendirme kararı aldık. İlk etapta şirketimiz bünyesinde bulunan Hacer Tower’ın süitlerini uzun dönem kiralamaya sunduk ve beklediğimizin üzerinde bir taleple karşılaştık. Bir hafta içinde 500’ü aşkın kişi talepte bulundu. Gelen talepten memnunuz. Hacer Tower’ın çalışmalarını sürdürürken Türkiye’de de büyük yatırımlar gerçekleştiriyoruz. İstanbul merkezli konumlandırdığımız yatırımlarımızı önümüzdeki dönemde tüm detaylarıyla paylaşacağız.” dedi.


KUTSAL TOPRAKLARDA 21 YILLIK EV SAHİBİ OLMA FIRSATI SUNUYOR


Mresco, Mekke’de 5 yıldızlı bir rezidans hizmeti sunan Hacer Tower’da ayda 500 dolar taksitle daire sahibi olma imkanı sunuyor.


4 farklı daire seçeneğinin yer aldığı Hacer Tower'da 21 yıl boyunca, her yıl 7 gece 8 gün ev sahibi olmak mümkün.


Mekke'de Kabe'nin hemen yanı başında bulunan, Zemzem Tower'ın komşusu Hacer Tower’daki dairelerin Türkiye'de satışına başlandı.


Hacer Tower, Mekke'nin inşaat gelişimi için özel işareti haline gelmiş Abraj Al Beit Kompleksi içinde yer alan Mekke-i Mukerremen’in en gözde kulelerinden biri. Bu kule müşterilerine kolayca Umre ve Hac ibadetinin tüm ritüellerini yerine getirmelerini sağlayacak her türlü hizmeti sunan konumu ve estetik tasarımıyla emsalsiz bir nitelikte.



Yeni Akit 


Geri Dön