29 / 04 / 2024

Hacer Tower'da ayda 500 dolar taksit fırsatı!

Hacer Tower'da ayda 500 dolar taksit fırsatı!

Hacer Tower'ın uzun dönem kiralamasında Türkiye'den rekor talep topladı. Mresco, Mekke'de 5 yıldızlı bir rezidans hizmeti sunulan Hacer Tower'da ayda 500 dolar taksitle daire sahibi olma kampanyası başlattı...



Ortadoğu ve Türkiye'de gayrimenkul çözümleri sunan Mresco, Mekke'nin en büyük rezidans kulelerinden Hacer Tower'ın uzun dönem kiralamasında Türkiye'den rekor talep topladı. Mresco, Mekke'de 5 yıldızlı bir rezidans hizmeti sunulan Hacer Tower'da ayda 500 dolar taksitle daire sahibi olma kampanyası başlattı. 


Uzun donem kiralama sisteminin uygulandığı Hacer Tower'a bir haftada 500'ün üzerinde başvuru yapıldı. 

Gösterilen ilgiden memnun olduklarını açıklayan Mresco Türkiye Genel Müdürü Oya Zingal Dural, "Mresco olarak Kuveyt, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır gibi birçok ülkede gayrimenkul çözümleri üretiyoruz. Ortadoğu başta olmak üzere uluslararası alanda önemli yatırımlar gerçekleştirdik" dedi. 


21 YILLIK SÖZLEŞME 



4 farklı daire seçeneğinin yer aldığı Hacer Tower'da 21 yıl boyunca, her yıl 7 gece, 8 gün rezidans sahibi olmak mümkün. Mekke'de Kabe'nin hemen yanı başında bulunan. Zemzem Tovver'ın komşusu Hacer Tower'daki daire sakinlerinin büyük bir kısmının Türklerden oluşması bekleniyor. 


Yeni Akit 


Geri Dön