16 / 05 / 2024

Hacer Tower ön talep

Hacer Tower ön talep

Hacer Tower'ın uzun dönem kiralamasında Türkiye'den rekor talep topladı. Mresco, Mekke'de 5 yıldızlı bir rezidans hizmeti sunulan Hacer Tower'da ayda 500 dolar taksitle daire sahibi olma kampanyası başlattı...

Mekke'nin en büyük rezidansı Hacer Tower'a rekor talep!

Ortadoğu’ da ve Türkiye’ de gayrimenkul çözümleri sunan Mresco, Mekke’ nin en büyük rezidans kulelerinden Hacer Tower’ ın uzun donem kiralamasında Türkiye’den rekor talep topladı...

Hacer Tower’a bir haftada 500'ün üzerinde başvuru yapıldı!

Ortadoğu’ da ve Türkiye’ de gayrimenkul çözümleri sunan Mresco, Mekke’ nin en büyük rezidans kulelerinden Hacer Tower’ ın uzun dönem kiralamasında Türkiye’ den rekor talep topladı...

Torun Tower'ın değeri 14 milyar TL'yi aştı! 

Torunlar GYO tarafından arsa değeri dahil olacak şekilde Torun Tower'ın 2023 yıl sonu değeri açıklandı. İşte o rakam...

Torun Tower'ın değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO tarafından Torun Tower'ın 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. İşte Torun Tower'ın değeri...

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami satışa çıktı.

Ozan Doğulu Miami Okan Tower'dan daire aldı!

Müzisyen Ozan Doğulu Amerika Miami'de yapımına yeni başlanan Okan Tower'ın 66. katından daire satın aldı.

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Halef Kızılkaya ve Suat Tüzer ortaklığında Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

Çukurova Tower Kartal'da son 10 daire için kampanya!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower’da son 10 daire için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay boyunca sıfır faiz uygulanan Çukurova Tower’ın en önemli avantajlarından biri oturuma hemen başlanabiliyor olması…

İkon Tower ön talep topluyor!

Özemeksan tarafından inşa edilen İkon Tower Mart ayı içerisinde satışa çıkıyor. Projede 367 adet konut bulunuyor.

Regnum Sky Tower, Çukurambar’ın değerini artırıyor!

Çukurambar’daki canlılık Regnum Sky Tower’ın cadde mağazaları ile daha da artıyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, hem konut hem de iş merkezlerinin bulunduğu Çukurambar’ın eğlence için de tercih edilen mekanlara ev sahipliği yaptığını söyledi.

Torun Tower'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul İli Şişli İlçesi Torun Tower Projesi 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Regnum Sky Tower Çukurambarı hareketlendirecek!

KONUT, restoran ve işyerlerini bir araya getiren yapısıyla Başkent'in yeni merkezi olarak kabul edilen Çukurambar'daki canlılığın Regnum Sky Tower'ın cadde mağazaları ile daha da artması bekleniyor.

Nurol Tower'ın 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 246DY1C pafta, 9773 ada, 6.842 metrekare yüzölçümlü Nurol Tower projesinin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Hacer Tower ön talep Haberi

Hacer Tower ön talep

Ortadoğu ve Türkiye'de gayrimenkul çözümleri sunan Mresco, Mekke'nin en büyük rezidans kulelerinden Hacer Tower'ın uzun dönem kiralamasında Türkiye'den rekor talep topladı. Mresco, Mekke'de 5 yıldızlı bir rezidans hizmeti sunulan Hacer Tower'da ayda 500 dolar taksitle daire sahibi olma kampanyası başlattı. 


Uzun donem kiralama sisteminin uygulandığı Hacer Tower'a bir haftada 500'ün üzerinde başvuru yapıldı. 

Gösterilen ilgiden memnun olduklarını açıklayan Mresco Türkiye Genel Müdürü Oya Zingal Dural, "Mresco olarak Kuveyt, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır gibi birçok ülkede gayrimenkul çözümleri üretiyoruz. Ortadoğu başta olmak üzere uluslararası alanda önemli yatırımlar gerçekleştirdik" dedi. 


21 YILLIK SÖZLEŞME 



4 farklı daire seçeneğinin yer aldığı Hacer Tower'da 21 yıl boyunca, her yıl 7 gece, 8 gün rezidans sahibi olmak mümkün. Mekke'de Kabe'nin hemen yanı başında bulunan. Zemzem Tovver'ın...