28 / 04 / 2024

Dedeman otelleri 2015 hedefleri

Dedeman otelleri 2015 hedefleri

Dedeman, gözünü ihracatçıların etkin olduğu coğrafyalara dikti. Genel Müdür Akçakaya, yurtdışında 13 otel açacaklarını söyledi...

Özlem Önal'ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL'lik lüks villa!

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan sosyetik güzel Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçarak yapımcı sevgilisi Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasına yerleşti...

Dedeman hangi illere odaklandı?

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "Gaziantep'te ve Kayseri'de yeni projelerimiz söz konusu. İstanbul'da ise 3-4 tane projeyle flört ettiğimizi söyleyebilirim. Bursa, İzmir ve Sinop'ta da yakın temasta olduğumuz projeler var" diyor....

Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak!

Dedeman Otelleri, Park Dedeman hizmet anlayışını Eskişehir'e taşıyor. Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak...

Dedeman Zonguldak Otel'e TripAdvisor'dan iki ödül!

Denize sıfır konumuyla Dedeman Zonguldak, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor kullanıcılarının yorumları ile "Türkiye'nin En Lüks Otelleri" ve "Türkiye'nin En İyi Otelleri" listelerine girdi.

Park Dedeman Levent Otel değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde bulunan İstanbul merkezli "Park Dedeman Levent Otel" binasının 2015 yıl sonu değerleme raporunu KAP'a bildirdi. İşte rapor...

Dap Yapı ve Rotana Otelleri basın toplantısı ertelendi!

Dap Yapı ve Rotana Otelleri olarak, “Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan 2 Eylül 2015'de yapılacak basın toplantısı ileri tarihe ertelendi.

Park Dedeman Levent’in otel müdürü Tunay Erdal Oldu!

Dedeman Grubu’nun Haziran 2015’te misafirlerini ağırlamaya başladığı 17. Oteli Park Dedeman Levent’in “Otel Müdürlüğü” görevine turizm sektöründe 20 yılı aşkın deneyime sahip Tunay Erdal atandı.

Elite World Otelleri rotasını yurtdışına çevirdi!

2014 ve 2015 yıllarının kendileri için yatırım yılı olduğunu ifade eden Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, yüzlerini yurtdışına çevirdiklerini ifade etti.

Dedeman 4 Mükemmellik Sertifikası aldı!

Ünlü seyahat sitesi TripAdvisor'ın kullanıcıları, geleneksel Dedeman misafirperverliğini ödüllendirdi. Dedeman 2015 Mükemmellik Sertifikası'na layık görüldü.

Raffles İstanbul 2015’in en cool otelleri listesinde!

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

Küçük oteller TripAdvisor 2015 ödüllerini topladı!

TripAdvisor 2015’de, ‘en iyi oteller’ ve ‘en iyi hizmet’ ödüllerini, küçük oteller domine etti. Dünyanın en popüler gezgin sitelerinden TripAdvisor, 2015 yılının çeşitli kategorilerdeki ilk 25’e giren otelleri açıkladı.

Dedeman Kabe manzaralı otelin işletmecisi olacak!

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, grubun Kabe manzaralı bir otel projesinin işletmeciliğini almak için harekete geçtiğini söyledi..

Dedeman otelleri 2015 hedefleri Haberi

Dedeman otelleri 2015 hedefleri

Türkiye'nin her geçen gün büyüyen ihracat hacmi beraberinde turizmi de geliştiriyor. Turizm sektörü oyuncuları ihracatçıların gittiği pazarlarda otel açmak için fırsatları kolluyor. Sektörün köklü oyuncularından biri olan Dedeman Grup da Türk ihracatçılarının etkin olduğu coğrafyalara odaklandı. Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, 2023'e kadar yurtdışında 13 otel açacaklarını belirterek Türkler'in etkin olduğu ülkelerde büyüyeceklerini söyledi. 2014 yılını değerlendiren Akçakaya ile 2015 hedeflerini ve turizm sektörünü konuştuk. 


 Dedeman için 2014 yılı nasıl geçti? 

2012'den sonra turizm sektöründe bir durağanlık oldu. Bunda Gezi olayları, 17 Aralık süreci, Suriye ve Irak gibi komşu ülkelerimizde yaşanan sorunlar, Rusya-Ukrayna gerginliği, Avrupa'daki ekonomik kriz gibi birçok olumsuzluk oldu. Ama tüm bunlara rağmen 2014'te bir gerileme söz konusu değil. Bu da grubumuzun güçlü duruşunu gösteriyor. 


 2015 için öngörüleriniz neler? 

Bu...