21 / 05 / 2024

Dedeoğlu Maritza Vadi Evleri iletişim

Dedeoğlu Maritza Vadi Evleri iletişim

Maritza İnşaat, Beykoz Dedeoğlu Caddesi'nde Maritza Vadi Evleri projesini inşa ediyor. Hafriyat çalışmalarının başladığı Maritza Vadi Evleri projesi 21 blokta 300'e yakın konut yer alıyor...

Magnethor Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Magnethor Teknoloji Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Daron Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Maritza Vadi Konakları'nda yüzde 30 peşinatla! Mayıs 2024'te teslim!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Konakları projesinde yüzde 30 peşinatla satış süreci devam ediyor.  Peki Maritza Vadi Konakları ne kadar? İşte Maritza Vadi Konakları ile ilgili ayrıntılar...

Dedemax Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dedemax Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Mollaoğlu ve Suat Saygın ortaklığında kuruldu.

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Çakmakcı ve Yasin Dedeoğlu ortaklığında kuruldu.

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aynı eve taşındı!

Bir süredir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşayan sunucu Ece Erken, sevgilisi ile aynı evde yaşama kararı aldı. Çift Acarkent Vadi Evleri'ne taşındı.

Doge Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doge Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeliile Emre Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Kağıthane Porta Vadi Gurme CarrefourSA açıldı!

Porta Vadi Gurme CarrefourSA, CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı'nın katılımıyla açıldı.

Beykoz Maritza Vadi Evleri satışta!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Evleri projesinde satış süreci devam ediyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da inşaatına başlanan Maritza Vadi Evleri projesi Temmuz ayında satışa çıkacak. Projede metrekare fiyatları ise 12 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.

Maritza Vadi Evleri Mayıs'ta satışta! Metrekaresi 12 bin TL

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde 21 blok olarak inşa edilen Maritza Vadi Evleri'nde ön talep toplanıyor. Metrekare birim fiyatının 12 bin TL'den başladığı projede satışlar Mayıs'ta başlayacak...

Vadi Group Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vadi Group Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salihoğlu tarafından kuruldu.

Dedeoğlu Maritza Vadi Evleri iletişim Haberi

Dedeoğlu Maritza Vadi Evleri iletişim


Maritza İnşaat, Beykoz Dedeoğlu Caddesi üzerinde eski çiçek üretim yeri olan alana Maritza Vadi Evleri projesini inşa edecek. 


Yaklaşık 45 bin metrekare alanda hayata geçirilen Beykoz Maritza Vadi Evleri projesinde 300'e yakın daire yer alacak. Proje alanında hafriyat çalışmaları başladı. Maritza Vadi projesinde fiyatlar 450 bin dolardan başlangıç gösteriliyor.


21 blok olarak tasarlanan Maritza Vadi Evleri projesinde 3+1, 4+1 ve dubleks kadar daire seçenekleri olacak. Projede giriş katlar bahçe kullanımlı. İşte Beykoz'da yükselen Maritza Vadi Evleri projesinin ilk görselleri;







Maritza Vadi Evleri  nerede?




Tel: 0216 322 51 51 

Web: www.maritzainsaat.com

Gülcihan YELKENCİ /...