28 / 07 / 2024

DeFacto C-A

DeFacto C-A

Hazır giyim ve moda sektörünün önde gelen markalarından DeFacto, Hollanda kökenli perakende gruplarından C-A’in Türkiye’de 6 şehirde bulunan 24 mağazasını devralmak için anlaşmaya vardı.

İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama: Ucuzladı, gram altınınızı ona çevirebilirsiniz! Piyasa uzmanı peş peşe ezber bozdu!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve ons altındaki hareketliliğin altını çizdi. Memiş, rasyo etkisine değinerek, altını olanların geçebilecekleri emtiayı resmen duyurdu. İşte o dikkat çeken açıklama...

Konut satışlarında çarpıcı ayrıntı: Değişen bir şey yok! Haziranda her iş günü yine 5 bin 200 konut satıldı!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu TÜİK tarafından dün açıklanan konut satışı rakamlarını değerlendirdi. Erdoğdu '' konut satışlarında değişen bir şey yok'' diyerek çarpıcı açılamalarda bulundu. 

Ekonomist Hakan Kara'dan çarpıcı dolar yorumu! Merkez Bankası döviz almasaydı dolar düşecekti!

Merkez Bankası yerel seçimler sonrası 10 haftada piyasadan ne kadar dolar aldığını açıklayan  Prof. Dr. Hakan Kara'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Selçuk Geçer dolardaki yeni planı açıkladı! Kapalıçarşı'da farklı, bankalarda farklı fiyattan satılacak

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak doları olanlara kara haberi açıkladı.

Ünlü ekonomistten çarpıcı dolar açıklaması! Serbest bırakılırsa 21 TL'ye düşer!

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks dolar kuru ile ilgili çarpıcı açıklama yaptı. Ekonomist, doların serbest bırakılması halinde 21 liraya gerileyebileceğini söyledi. 

İnşaat mühendisinden çarpıcı açıklamalar! Küçükçekmece'deki bina neden çöktü?

İstanbul Küçükçekmece’deki dört katlı bir bina kendiliğinden çöktü. İnşaat mühendisi Atakan Bakılan'dan konu ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar geldi. İşte o paylaşım...

Dolar 45 TL'yi aşacak! Elinde dolar olanlar ve dolar alacaklar hemen bu tarihe bakın! 

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolar kuru ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve 45 TL'yi aşacağı tarihi açıkladı. İşte detaylar...

Gram altın için çok çarpıcı açıklama geldi: 2 bin 150 TL'ye kadar düşebilir!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken, Ekonomist Mert Başaran yatırımcıların güvenli limanları arasında yer alan altının yatay seyrettiğini dile getirerek, 2 bin 150 TL'ye kadar düşebileceğini söyledi.

İnşatta, demir yerine fiberglass rebar kullanılmalı iddiasına ünlü mühendisten çarpıcı açıklama! İki kat daha güçlü...

İnşaat demiri, inşaat sektörünün olmazsa olmaz malzemeleri arasında geliyor. İnşaatın sağlamlığı açısından büyük öneme sahip malzemenin yerine alternatif malzemeler ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan biri de fiberglass rebar  yani cam elyaf donatı. Peki bu malzeme demirin yerine kullanılabilir mi?

Gram altın fiyatında son dakika! Piyasa uzmanı rakam vererek açıkladı: Altın alacaklar ve yatırımcılar hemen bakın!

Altın alacaklar ve yatırımcılar, son dakika altın fiyatlarını merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, fiyatlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o rakamlar...

En düşük emekli maaşına yüzde 30 zam... SGK uzmanından çarpıcı açıklama! 

SGK Özgür Erdursun, en düşük emekli maaşı ve asgari ücret zamlarıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte merakla beklenen o zam açıklaması...

Ekonomist Hatice Kolçak açıkladı! Ev fiyatları fırlayacak, ev alacaklar geç kalmasın!

Ekonomiye dair yaptığı yorumları ile sık sık gündeme gelen ekonomist Hatice Kolçak, bu kez de ev fiyatları ile ilgili olarak yaptığı  çarpıcı açıklamalar ile gündemdeki yerini korudu. Bu süreçte, ev alacaklara seslenen uzman isim Kolçak, fiyatların yine fırlayacağının altını çizdi.

Emlak vergisiyle ilgili çarpıcı açıklama! Türkiye'de emlak vergisi düşük!

Türkiye'de emlak vergisinin oldukça düşük olduğunu söyleyen Cryptographic Engineering Genel Yayın Yönetmeni Çetin Kaya Tunç, Kaliforniya'daki emlak vergisi ile kıyasladı. İşte detaylar...

DeFacto C-A Haberi

DeFacto C-A


DeFacto, C&A’in Türkiye’de bulunan 24 mağazasını kasım ayına kadar devralmak üzere anlaşma imzaladı.


Şirketten yapılan açıklamaya göre, hazır giyim ve moda sektörünün önde gelen markalarından DeFacto, Hollanda kökenli perakende gruplarından C&A’in Türkiye’de 6 şehirde bulunan 24 mağazasını devralmak için anlaşmaya vardı.


Devir işlemlerinin onaylanmasıyla tamamlanacak süreç sonrasında İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kayseri ve Antalya’da bulunan toplam 24 C&A mağazası DeFacto bünyesine katılacak.


Yurt içinde 63 şehirde 302 mağaza ve yurt dışında 12 ülkede 66 mağaza ile hizmet veren DeFacto’nun devralmayla birlikte yurt içi mağaza sayısı da 326’ya yükselecek. Bu yılki hedefleri kapsamında, yıl sonuna kadar yurt içinde 50 yeni mağaza açmayı ve mağaza sayısını 321’e çıkarmayı planlayan DeFacto, C&A ile yaptığı devir anlaşması ile hedeflerinin üzerinde bir mağaza büyümesi gerçekleştirecek.


Bu yılki büyüme...