05 / 05 / 2024

defacto istanbul mağaza

defacto istanbul mağaza

Global bir marka olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren ve Gürcistan’da iki mağaza birden açan DeFacto, 2015 yılı bitmeden yurt dışındaki mağaza sayısını 74’e çıkarmayı hedefliyor.

DeFacto 3 yeni mağaza açtı!

Akdeniz modasının öncü markası DeFacto’nun; Antalya Erasta AVM, İstanbul Brandium AVM ve Samsun Piazza AVM’nde hizmete sunduğu üç yeni mağaza ile Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısı 173’e ulaştı.

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Vakko İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

Modanın öncüsü Vakko, İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açtı. Vakko, yeni mağazası ile tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefliyor.

İstanbul Bilişim üç yılda 30 mağaza açmayı hedefliyor!

Daha çok e-ticaret ile tanınan ve halen iki mağazası bulunan İstanbul Bilişim, bunlara sekiz mağaza daha ekleyerek 2019'u 10 mağazayla kapatmayı planlıyor. Şirket, önümüzdeki üç yılda Anadolu'ya da yayılarak mağaza sayısını 30'a çıkarmayı hedefliyor...

İstanbul Havalimanı'nda 59 yabancı marka mağaza açacak!

Dünyanın en büyük aktarma merkezlerinden biri olacak İstanbul Havalimanı lüksün devlerini cezbediyor. 59 yabancı marka havalimanı içerisinde mağaza açacak.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Tekzen 212 İstanbul AVM'de mağaza açtı!

Tekzen, İstanbul'daki 13. mağazasını açtı. 212 İstanbul AVM'de açılan yeni mağaza ile birlikte şube sayısı 118'e ulaştı.

DeFacto Gazze’de mağaza açtı!

2016 yılında Türkiye dahil 17 ülkede 400'ü aşkın mağaza sayısına ulaşan DeFacto Gazze'de mağaza açtı.

Defacto'nun 2016 yılı hedefi 400 mağaza!

DEFACTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Ateş, bu yıl sonunda şu anda 381 olan mağaza sayılarını 400’ün üzerine, yurtdışı mağaza sayılarını da 100’ün üzerine çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Beko’dan İstanbul’a 8 yeni mağaza!

Avrupa’nın bir numaralı beyaz eşya markası Beko, yeni konsept mağazacılık atağını İstanbul’da açtığı 8 yeni mağaza ile sürdürüyor.

Mosafer, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Katarlı ünlü iş adamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, ikinci mağazasını mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı.

DeFacto yurtdışındaki mağaza sayısını 103’e çıkarıyor!

Global bir moda markası olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren DeFacto mağaza ağını tüm dünyada genişletmeye devam ediyor. DeFacto yurtdışı mağaza sayısını 103’e, toplam mağaza sayısını ise 400’ün üzerine çıkarmayı planlıyor.

DeFacto Ege Bölgesi'ndeki mağaza sayısını 48'e çıkardı!

Türkiye'nin en büyük hazır giyim ve moda markalarından DeFacto, İzmir'deki mağaza sayısını 17'ye, Ege Bölgesi'ndeki mağaza sayısını ise 48'e çıkardı.

defacto istanbul mağaza Haberi

defacto istanbul mağaza

Global bir marka olma yolunda hızla ilerleyen Defacto, hizmet verdiği ülkeler arasına Gürcistan’ı da ekleyerek Tiflis’te iki mağaza birden açtı. DeFacto, Gürcistan ile birlikte hizmet verdiği ülke sayısını 9’a,  yurt dışındaki mağaza sayısını da 35’e çıkardı. Perakende tekstil sektörünün Türkiye’deki önemli oyuncularından olan DeFacto, Tiflis Eastpoint AVM’de 1127 metrekarelik ve Tiflis Mall‘da 637 metrekarelik alana sahip iki yeni mağazasında da, kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor.


Ateş:  “Dünya genelinde yatırımlarımız devam ediyor”

Bir dünya markası olma hedefiyle yatırımlarına devam etiklerini belirten DeFacto Perakende Grup Başkanı İhsan Ateş; DeFacto’nun Türkiye’de ve diğer ülkelerde olduğu gibi Gürcistan pazarında da başarılı olacağına inandıklarını söyledi. Ateş sözlerine şöyle devam etti: “Gürcistan, perakende tekstil sektörü için son derece önemli ve gelişmekte olan bir pazar....