17 / 05 / 2024

Değer Emlak Danışmanlığı İnşaat adres

Değer Emlak Danışmanlığı İnşaat adres

Değer Emlak Danışmanlığı İnşaat Turizm ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi, Şemsettin Değer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy, Fevzipaşa Caddesi'nde kuruldu.

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Lafcı tarafından kuruldu.

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kızılkula tarafından kuruldu.

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Baykuş tarafından kuruldu.

Roza Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roza Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbasit Fırat ve Ömer Faruk Fırat ortaklığında kuruldu.

Happystone Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Happystone Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 45 bin TL sermaye bedeli ile C. M.De Lourdes Kedjıdjıan Urbına ve Çil Bourgeoıs ortaklığında kuruldu.

Trile Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trile Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Ünsal tarafından kuruldu.

Efektif Emlak Danışmanlığı Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efektif Emlak Danışmanlığı Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Ünal tarafından kuruldu.

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tiryaki tarafından kuruldu.

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Uygur Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Nairda Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nairda Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adrıan Yu tarafından kuruldu.

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Mir ve Raheleh Ghasemı Sorak ortaklığında kuruldu.

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Ulusoy tarafından kuruldu.

Değer Emlak Danışmanlığı İnşaat adres Haberi

Değer Emlak Danışmanlığı İnşaat adres

Değer Emlak Danışmanlığı İnşaat Turizm ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi, Şemsettin Değer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Değer Emlak Danışmanlığı İnşaat Turizm ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar depolar gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Değer Emlak Danışmanlığı İnşaat Turizm ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Küçükbakkalköy, Fevzipaşa Caddesi, No:43...