05 / 05 / 2024

değeri artacak kripto paralar 2022

değeri artacak kripto paralar 2022

Zaman içinde katlanarak büyümesi öngörülen kripto paralar fazlaca araştırılıyor. Peki zaman içinde değerinin katlanması öngörülen kripto paralar hangileri? İşte ayrıntılar...

Kripto paraların değeri eriyor! 1.5 yıl sonra ilk kez görüldü! Yatırımcılara şok!

Küresel piyasalarda yaşanan panik havası kripto paralara da yansıdı. Kriptoların toplam değeri 1.5 sene sonra ilk defa 1 trilyon dolardan düşük. 

Bitcoin'in değeri artacak mı?

Kripto para piyasalarında hareketlilik devam ediyor. Yatırımcılar Bitcoin'i ve diğer kripto paraları dikkatle izliyor. Peki kripto paraları gelecekte neler bekliyor? Bitcoin'de tablo iyimser mi? Bitcoin yeniden değerlenecek mi? İşte kripto paralarla ilgili son durum ve gelecek öngörüleri...

Kripto paraların değeri artacak mı?

İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan, Fed'in kararlarının kripto paraları nasıl etkileyeceğine ilişkin konuştu.

Squid Game kripto parasının değeri yüzde 430 arttı!

Squid Game kripto parasının değeri yüzde 430 arttı. Salı günü piyasa hayatına giriş yapan Squid kripto parasının fiyatı yalnızca 1 sentti, Cuma günü ise 39 sente kadar çıktı. 

Shiba’ların değeri yüzde 7 arttı!

Kripto para borsasında hareketli günler yaşanıyor. Son günlerde ön plana çıkan Shiba'nın değeri yapılan yatırımlarla yüzde 7 arttı. 

Kripto paraların piyasa değeri 2.7 trilyon doları aştı!

Bitcoin'in çarşamba günü tekrar rekor seviyeye ulaşmasıyla kripto paralar genel bir yükseliş eğilimi sergiledi. Kripto paraların toplam piyasa değeri 2.7 trilyon doları aşmış durumda.

Kripto para piyasasının toplam değeri 2 trilyon doları aştı!

Kripto para piyasanın toplam değeri, Bitcoin ve diğer sanal paralarla beraber Mayıs'tan bu güne ilk kez 2 trilyon dolar düzeyini geçti. Bütün kripto para birimlerinin toplam değeri cumartesi günü 2.02 trilyon dolara çıkarak dünya ekonomisindeki yerinin kalıcı olduğu sinyalini verdi.

Thodex ve VeBitcoin'den sonra GoldexCoin'e de erişilemiyor!

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in toplamda 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığı iddiaalarıyla beraber tartışmaların başladığı kripto para borsasında Thodex ve VeBitcoin'den sonra GoldexCoin'e de erişim sağlanamıyor.

Değeri artan gayrimenkullerin vergisi de artacak!

Geçtiğimiz günlerde resmi gazetede yayınlanan yönetmeliğe göre bundan sonra imar planı değişikliği nedeniyle değeri artan gayrimenkuller için artık değer artışı vergisi ödenecek. Lüks Konut Uzmanı Sühran Aras, yeni yönetmeliğe ilişkin bilgi verdi.

Ordu Boztepe'nin marka değeri artacak!

Ordu’nun en önemli turizm ve cazibe merkezleri arasında yer alan Boztepe'nin marka değeri yapılan yatırımlarla artacak.

Boğaziçi'ndeki yapıların toplam değeri 610 milyar TL!

TUVİMER İstanbul Değer Haritası'nın 4'üncü raporu yayınlandı. Ortalama metrekare fiyatlarının 9 bin 500 lira olduğu Boğaz'da 53 milyon 255 bin metrekarelik yapı stokunun toplam değeri 550 milyar lira olarak belirlendi.

Emlak vergisine esas olan vergi değeri 2017!

Emlak vergisi, 1319 sayılı Kanun gereğince ödeniyor. Vergi, taşınmazın değeri üzerinden hesaplanıyor. Ödemeler senede iki eşit taksit halinde yapılıyor.

Tek daireli binaların değeri arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2016 yılı yapı ruhsatları verilerine göre konut fiyatları 2016'da yüzde 4,4 artarken en çok artış yine tek daireli binalarda gerçekleşti. Tek daireli binalarda metrekare değeri yüzde 10.8’le büyük ve çok odalı konutları solladı.

değeri artacak kripto paralar 2022 Haberi

değeri artacak kripto paralar 2022

Zaman içinde katlanarak büyümesi öngörülen kripto paralar fazlaca araştırılıyor. Yatırımcılar hangi kripto para yatırımının daha karlı olduğunu ve hangi kripto paranın daha çok kazandıracağını merak ediyor. 

Kripto para piyasaları genişlemesini sürdürüyor. Akıllı sözleşmelerin ve yeni DeFi ürünlerinin yükselişe geçisi, Bitcoin'in kripto para piyasa değerini zayıflattı. 

Peki zaman içinde değerinin katlanması öngörülen kripto paralar hangileri? İşte ayrıntılar...

Teknolojioku'dan Erhan Doğru'nun haberine göre, 2022'de değerinin artması beklenen kripto paralar şu şekilde:

Cardano

Cardano'nun zorlu birkaç ayı olmasına karşın, bu açık kaynaklı blok zinciri ağında iyi beklentiler bulunuyor. Cardano da geliştiricilerin dApp'ler hazırlaması ve akıllı sözleşmeler başlatması amacıyla platform görevi üstleniyor. Cardano'nun sistemi, uzman akademisyenler tarafından ve hakemli literatürün kullanımıyla dizayn edildi. Cardano 2022 yılında satın almak ve elde bulundurmak için en iyi kuruş altcoinlerden olarak dikkat...