27 / 05 / 2024

Değirmen Makina Sanayi ve Ticaret ltd

Değirmen Makina Sanayi ve Ticaret ltd

Bugüne kadar yurt içi ve dışında 300'e yakın un fabrikasına imza atan Enver Ataseven'in oğlu babasının bu sürecini anlattı...

İcem Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İcem Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bozkurt tarafından kuruldu.

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Bayazit tarafından kuruldu.

Elmak Proje Danışmanlık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmak Proje Danışmanlık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Elif Kılınç tarafından kuruldu.

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Uğur Celep İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Celep İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Celep tarafından kuruldu.

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Acl Gayrimenkul İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acl Gayrimenkul İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Acar tarafından kuruldu.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Sedat Aşlak tarafından kuruldu.

Welcome Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Welcome Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Welcome Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Salmanlı Grup İnşaat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Salmanlı Grup İnşaat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Salmanlı tarafından kuruldu.

Değirmen Makina Sanayi ve Ticaret ltd Haberi

Değirmen Makina Sanayi ve Ticaret ltd

Gaziantepli ‘değirmen makinanaları üreticisi’ Değirmen Makina Sanayi ve Ticaret ltd.’in (Değirmen Makina) kurucusu Enver Ataseven bugüne kadar yurt içinde ve dışında 300’e yakın anahtar teslimi un fabrikası kurdu ve teslim etti. Ataseven’in fabrikası halen yılda 600 civarında makina üretebiliyor ve bunların yüzde 40’ını da ihraç ediyor. 80 yaşını devirmiş olmasına rağmen halen fabrikada tezgah başında çalışan Enver Ataseven ve oğlu Selçuk Ataseven, her yıl ‘hiç üretmedikleri 2-3 makineyi üretmeye başlamayı’ ilke edindiklerini söylüyor. Selçuk Ataseven şöyle anlatıyor babasının ve kendisinin öyküsünü:


Enver Bey’in babası (dedem) o 7 yaşındayken vefat etmiş. Öksüz kalmış ve o dönemde ağaç tornacı ustasının yanına çırak girdi. İlkokula giderken öğretmenleri çok güzel resim yaptığı için onu meslek lisesine yönlendirdiler. Futbola merakı yüzünden de okulu bitiremedi. Ama...