07 / 05 / 2024

Değirmençay Barajı İçmesuyu

Değirmençay Barajı İçmesuyu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mersin'de yapılacak olan Değirmençay Barajı İçmesuyu ve Sulama Tesisleri projesinin yapımı için halkın görüşlerini almak üzere 11 Haziran'da halk katılım toplantısı gerçekleştirecek

Polatyol Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz!

90 dönümlük yeşil alanıyla dikkat çeken Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte 'Bahçeşehir'in en yeşil projesi' olarak lanse edilen Eston Şehir Koru ile ilgili detaylar..

Parasını bankada tutanlar acil bakın! Siz de her ay 9 bin 669 TL alabilirsiniz!

Parasını bankada tutanlar hemen tek tek açıklana bu rakamlara bakın. Siz de her ay 9 bin 669 TL alabilirsiniz...

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

TMSF güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz. Peki Ataşehir Modern'de konut fiyatları ne kadar? 

Windsor WS 2510 1000 Devir 5 KG Çamaşır Makinesi n11’de 36 ay alışveriş kredisi seçeneğiyle satışa sunuldu!

Fiyat performans açısından oldukça iyi bir seçenek olan Windsor WS 2510 1000 Devir 5 KG Çamaşır Makinesi Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitesi olan n11’de 36 ay alışveriş kredisi seçeneğiyle satışa sunuldu.

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyda Kavraz tarafından kuruldu.

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Cole & Mason değirmen seti fiyatları kasım ayında ne kadar oldu? Cole & Mason değirmen setinin özellikleri neler? İşte Cole & Mason değirmen seti özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

A101'de Çaykur çay, ayçiçek yağı ve şekerde çılgın fiyatlar! Sakın kaçırmayın! İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi

A101'de satışa sunulan Çaykur çay, ayçiçek yağı ve şeker fiyatları tüketiciler tarafından merakla takip ediliyor. Peki A101'de çaykur çay, ayçiçek yağı ve şeker ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Oppo A74 128 GB Cep Telefonu A101'de Nisan ayına özel fiyatıyla satışta! İşte 12 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

Oppo tarafından tasarlanan ve üretilen multimedya ve internet özelliklerini destekleyen Oppo A74 128 GB cep telefonu A101'de Nisan ayına özel fiyatıyla satışa sunuldu. Peki, Oppo A74 128 GB  cep telefonu kaç TL? İşte 12 Nisan 2022 fiyat listesi!

Arçelik Buhar Kazanlı Ütüde Nisan ayına özel fırsat! İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

İyiliği Aşkla Tasarlar sloganıyla evlerimize giren Arçelik'te Nisan ayına özel fırsatlar başladı. Arçelik Buhar Kazanlı Ütüde Nisan ayına özel indirimli fiyat listesi yayınlandı. İşte Arçelik Buhar Kazanlı Ütünün özellikleri ve fiyatı...

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

Avrupa Konutları Çamlıvadi'de 60 ay vade fırsatı!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 19 blokta 919 konut ile yepyeni bir yaşam vadeden Avrupa Konutları Çamlıvadi'de 60 ay vade fırsatı sunuluyor...

Nidapark Çengelköy'de 60 ay vade ve yüzde 0.69 faiz fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa edilen Nidapark Çengelköy'de 36 ay 0 vade farkı ve 60 ay 0.69 vade farkıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Değirmençay Barajı İçmesuyu Haberi

Değirmençay Barajı İçmesuyu


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı DSİ 6. Bölge Müdürlüğü tarafından Mersin Mezitli'de yapılması hedeflenen Değirmençay Barajı İçmesuyu ve Sulama Tesisleri Malzeme Ocakları projesi kapsamında bilgilendirmek ve görüşlerini almak üzere 11 Haziran 2013 tarihinde halk katılım toplantısı yapacağını duyurdu. 


Duyurunun ayrıntıları için