07 / 05 / 2024

Değirmendere Kanyonu

Değirmendere Kanyonu

Muğla ve Aydın'ı kapsayan 800 kilometrelik Antik Karia Yürüyüş Yolu, Değirmendere Kanyonu'na düzenlenen ilk yürüyüş ile açıldı

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Gölcük'te 8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Değirmendere Mahallesi 5580 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Değirmendere sosyal merkez ve otopark projesinde sona yaklaşılıyor!

Körfezin incisi konumunda bulunan Gölcük Değirmendere’de  geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan kapalı pazar, otopark ve sosyal merkezin inşaatında sona yaklaşıldı.

Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanı koruma altına alındı!

Antalya İli, Kaş İlçesi'nde bulunan Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanının Kesin Korunacak Hassas Alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

KY Yapı Alibey Konakları 12 ayda teslim edilecek!

KY YAPI’nın Değirmendere’de inşaatına başladığı tam akıllı ev projesi olan ‘‘Alibey Konakları’’ büyük ilgi görüyor

Kocaeli Alibey Konakları'na yoğun ilgi!

KY Yapı imzası ile hayata geçirilen Kocaeli Değirmendere Alibey Konakları projesi yoğun ilgi görüyor.

Gölcük Değirmendere'ye 200 yataklı hastane geliyor!

Gölcük Belediye Meclisi Mart Ayı toplantısı gerçekleştirildi. CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Değirmendere’ye yapılacak hastaneyle ilgili soruları yanıtladı. Bölgeye 200 yataklı yeni hastane yapılacak.

Gölcük Yalı Evleri'nin restorasyonu tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi´nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri yenilenerek gün yüzüne çıkarılıyor.

Gölcük Yalı Evleri gün yüzüne çıkıyor!

Gölcük Belediyesi´nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkartılıyor.

Gölcük Yalı Evleri'nde çalışmalar hızlandı!

Gölcük Belediyesi´nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkartılıyor.

Gölcük Yalı Evleri'nin inşaatı hızlandı!

Gölcük Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkartılıyor.

Gölcük Yalı Evleri hızla yükseliyor!

Gölcük Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkartılıyor.

Değirmendere Kanyonu Haberi

Değirmendere Kanyonu

Muğla ve Aydın'ı kapsayan 800 kilometrelik Antik Karia Yürüyüş Yolu, Değirmendere Kanyonu'na düzenlenen ilk yürüyüş ile açıldı. 

     Kalkınma Bakanlığı, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) işbirliğinde düzenlemesi yapılan yürüyüş yolu için Saburhane Mahallesi'nde tören düzenlendi. 

     Muğla Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, burada yaptığı konuşmada, Muğla'da turizmin genelde kıyılarda gerçekleştiğini, mevcut potansiyeli daha iyi değerlendirmek için turizmin iç bölgelere yayılması gerektiğini söyledi. 

     Turizmi iç bölgelere yaymak için değişik projeler yapılması gerektiğine değinen Kurt, bu konuda insanların ilgi göstereceği farklı spor branşları üreterek, altyapının güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. 

     Kurt, altyapı güçlendirilmediğinde turizmin iç bölgelerde kendi kendine gelişemeyeceğine dile getirerek, ''Aynı şekilde tarımda ve köy yaşantımızda da yeni projeler ve yeni ürün alanları...