07 / 05 / 2024

değirmendere projesi

değirmendere projesi

Gölcük Belediyesi Toplantı Salonunda Gözlementepe ve Değirmendere projelerini görüşmek üzere toplanıldı. Toplantıya katılanlar arasında yatırım projeleri ile ilgili incelemeler hakkında, birebir görüşmeler ile yapılabilecekler hakkında konuşuldu

TOKİ Niğde 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor.

TOKİ Niğde 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 95 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 95 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Niğde Bor projesi için tarih açıklandı! 180 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde Bor 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Niğde 2023 projesinde 180 adet konut yer alacak.

TOKİ Niğde projesi için tarih belli oldu! Tam 285 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde 2023 projesi için tarih belli oldu. TOKİ Niğde 2023 projesinde tam 285 yeni konut yer alacak...

'Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi' dolandırıcılığın önüne geçecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün işbirliğiyle hayata geçirilen "Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi" sayesinde dolandırıcılığın önüne geçilecek.

Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi'nin pilot uygulaması tamamlandı!

Amasya'da Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi pilot uygulaması tamamlandı.

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Isparta Atabey'de TOKİ projesi yapılması talebi TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy köyüne TOKİ projesi yapılması talebine ilişkin soru önergesi verdi. 

Kanal İstanbul Marmara'nın en stratejik projesi olacak!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nin Marmara Bölgesi’nin gelecek resminde yer alan en stratejik ve katma değerli projesi olan Kanal İstanbul Projesi'ne kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi Amasya'da başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi'nin pilot uygulaması Amasya'da başladı.

TOKİ Niğde Efendibey projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Ankara Niğde Otoyolu için 3 ilde acele kamulaştırma kararı!

Ankara Niğde Otoyolu Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Değirmendere sosyal merkez ve otopark projesinde sona yaklaşılıyor!

Körfezin incisi konumunda bulunan Gölcük Değirmendere’de  geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan kapalı pazar, otopark ve sosyal merkezin inşaatında sona yaklaşıldı.

değirmendere projesi Haberi

değirmendere projesi


Gölcük Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonunda Gözlementepe ve Değirmendere projelerini görüşmek üzere toplanıldı.


Toplantıda katılanlar arasında yatırım projeleri ile ilgili incelemeler hakkında, birebir görüşmeler ile yapılabilecekler hakkında konuşuldu. Bu kapsamda Gözlementepe ve Değirmendere proje sunumu ile birlikte konu başlıkları ve yapılacaklar listesi ayrıntılı bir şekilde görüşüldü. Şu ana kadar yapılmış ve bundan sonra yapılacak olanlarla ilgili bir yol haritası çizildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in başkanlığındaki toplantı, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, İmar ve Şehircilik Müdürü Berrin Özdil ve çalışanları arasında geçti.



Manşet...