19 / 05 / 2024

Değirmenköy festival alanı yenilenecek mi

Değirmenköy festival alanı yenilenecek mi

Festival alanında düzenleme çalışmalarının başladığını belirten Başkan Işıklar, çalışmaların ardından alanın nişan, düğün, festival gibi birçok organizasyona ev sahipliği yapacağını söyledi.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Akfen GYO'nun 2021'deki kira bedeli ekspertiz değerinin yüzde 111'i kadar oldu!

Akfen GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerden 5 yıllık dönem için alınan toplam kira bedeli, 5 yıllık kira ekspertiz değeri toplamının yüzde 88'i kadar gerçekleşirken, 2021 yılında alınan kira bedeli ise kira ekspertiz değerinin yüzde 111'i oranında gerçekleşti. 

Silivri'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Silivri İcra Dairesi Silivri Değirmenköy'de yer alan arsayı 10 milyon 603 bin 653 TL bedelle satışa çıkardı.

Silivri Değirmenköy Stadı sosyal tesise dönüşecek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy'de inşa edilen stadın yaşam merkezi olacak bir sosyal tesisine dönüşeceğini dile getirdi. 

İzmir'de yanan ormanlık alan imara açılmayacak! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer, İzmir'de yanan ormanlık alanın imara açılmayacağını söyledi. Ormanİzmir adlı toplantıdaya katılanlar ile kentin geleceği ile ilgili yol haritası çıkarıldı. 

İzmir Doğanbey’de doğal SİT alanı imara açılacak!

İzmir Doğanbey’de doğal sit alanı olan bölgede bulunan 9 parselin statüsü, 2015 yılında Davutoğlu’nun seçim hükümetinde Enerji Bakanı olan AKP'li Alaboyun’un şirketi için değiştirildi. Değişiklik, alanın imara açılmasının habercisi olarak yorumlandı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nde değişiklik!

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi... 

 İnşaat sektörü güven endeksi 2019 Mart'ta 54,1 değerine yükseldi!

Ekonomik güven endeksi Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 3,1 artarak 79,4'ten 81,9'a çıktı. Mart ayında inşaat sektörü güven endeksi 54,1 değerine yükseldi...

Büyükçekmece'de 20 yıldır yat limanı sorunu var!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece'de 20 yıldır devam eden yat limanı sorunu olduğuna dikkat çekti.

İnşaat sektörü güven endeksi 56,7 değerine yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayı ekonomik güven endeksini açıkladı. Verilere göre, Ocak ayında inşaat sektörü güven endeksi ise 56,7 değerine yükseldi.

İmar barışıyla gayrimenkullerin değeri yüzde 30 arttı!

İmar barışının başvuru sürecinin uzatılmasıyla gayrimenkul sektörü hareketlendi. Uygulama kapsamından gayrimenkul değerlerinin yüzde 20 ve 30 oranında arttığı açıklandı.

Türkiye'de 11 yılda 30 stat inşa edildi!

Türkiye'de 2007 yılından beri yaklaşık 30'a yakın yeni stat inşa edildi. Ülkemiz, bu alanda Avrupa'nın zirvesinde yer aldı.

Değirmenköy festival alanı yenilenecek mi Haberi

Değirmenköy festival alanı yenilenecek mi


Silivri Belediyesi Mahalle Konseyi toplantılarında gündeme gelen, Değirmenköy festival alanının düzenleme çalışmaları başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla alanın nişan, düğün, festival gibi birçok organizasyona ev sahipliği yapacağını söyleyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Değirmenköy Mahallesi’nde yenileme ve düzenleme çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.



DEĞİRMENKÖY’DE NELER YAPILACAK?


Silivri Belediyesi tarafından, Değirmenköy festival alanı etrafından bulunan tel çitin kaldırılarak başlatıldığı çalışmalar kapsamında, alanda bakımsız ve tehlikeli durumda bulunan seyirci tribünü kaldırıldı. Sahne duvarı yıkılarak, yeni ve yüksek bir duvar örüldü. Sahne arkasında sert zemin çalışması, kulis ve wc düzenlemeleri ile temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. 1350 metrekare yeşil alan ve mevsimlik çiçek dikim çalışmalarının devam ettiği festival alanına, yaşayan duvar yapılacak. Sahnenin rahat izlenebilmesi için kademeler verilerek gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarında, toplam 1900 metrekare alana granit küp taş...