06 / 05 / 2024

Deha Biodizel

Deha Biodizel

Beylikdüzü Belediyesi, Nisan'dan itibaren evsel atık yağların geri dönüşüme kazandırılması adına yaptığı çalışmalar kapsamında 66 bin 161 kg atık yağ topladı. En son Bizimkent Ada 190 Sitesi, 400 kg atık yağı teslim etti.

Deha isim islam Memiş doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Çarşamba günü ikaz ettik 'Yapmayın, etmeyin, fırsatçılık var, zarara uğrayacaksınız' dedim ama alan aldı." diyen Memiş, dolar ve altın alanın bir gün geçimce zarar ettiğini açıkladı.

Deha 34 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha 34 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşarali Kurtuluş tarafından kuruldu.

Deha Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Demet Sezgin ve Şenol Değirmenci ortaklığında kuruldu.

Deha Organizasyon Turizm Danışmanlık Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Organizasyon Turizm Danışmanlık Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Derya Merter tarafından kuruldu.

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deha Türkel tarafından kuruldu.

Deha Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Derya Çamliyurt tarafından kuruldu.

Deha 2006 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha 2006 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Havva Teke tarafından kuruldu. 

Deha İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Deha İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sarp tarafından kuruldu. 

Deha Yap Sat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Deha Yap Sat İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cantaylan Bekdemir tarafından kuruldu. 

Parkmahal Meram adres bilgisi!

Parkmahal projesi Konya Meram'da Deha Grup tarafından hayata geçirildi. Projede 38 bin metrekarelik alan sosyal olanaklara ayrıldı...

Parkmahal Konya daire teslimleri!

Parkmahal Konya daire teslimleri hemen yapılıyor. Son 80 dairenin satışta olduğu proje Deha Grup imzasıyla inşa edildi. 

RE/MAX Deha Gayrimenkul Danışmanlık sözleşmesini yeniledi!

30 civarında Profesyonel Gayrimenkul Danışmanıyla hizmet veren RE/MAX Deha Gayrimenkul Danışmanlık, 7 yıl boyunca RE/MAX'le olan sözleşmesini 2 yıl erken yeniledi.

İşte deha mimar Zaha Hadid'in sırrı!

Mimarinin temeli olan bütünlük anlayışına karşı çıkan Hadid, binaların dış cephesini yüzey oyunlarıyla kaydırdı. Yeni bir akım başlattı.

Deha Biodizel Haberi

Deha Biodizel

Site yöneticilerinin de destek verdiği süreçte toplanan atık yağlar, belediyenin işbirliği yaptığı Deha Biodizel firmasına teslim ediliyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri en son Bizimkent Ada 190 Sitesi sakinlerinin biriktirdiği 400 kg atık yağı firmaya teslim etti.


Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, atık toplama ve geri dönüşüm çalışmalarını hızla sürdürüyor. Belediye yetkilileri bugüne kadar tam 66 bin 161 kg evsel atık yağ teslim aldı. Deha Biodizel tarafından depolanan yağlar, Ocak ayı itibarı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayı ve izniyle biodizel üretiminde kullanılacak. İzmit Kartepe’deki Avrupa’nın en büyük Biodizel üretim tesisine gönderilecek yağlar, benzine dönüştürülecek. Atık yağlar aynı zamanda ekonomiye de katkı sağlamış olacak. 


Atık yağlar sitelerden toplanıyor!


Beylikdüzü Belediyesi’nin atık yağ toplama çalışmalarına site yöneticileri de dahil oluyor....