28 / 04 / 2024

Dekar DK projeleri

Dekar DK projeleri

Dekar DK Konut A.Ş'nin Bahçeşehir'de inşa ettiği Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. 3 etaptan oluşan Dekar Asmalı Bahçeler'de ilk etap 8 ay sonra teslim edilecek.

Dekar DK bahçeli ev yatırımına Asmalı konsepti ile devam edecek!

Dekar DK, bahçeli ev konseptindeki yatırımlarına Aşmalı Sokakları ekledi. 100 evin bulunduğu projenin yarısı lansman öncesi satıldı. Aşmalı Sokaklar, 50 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor.

Dekar DK'nın yeni konsepti bahçeli yaşam alanları!

BU yıl içinde Bahçeşehir ve de Çengelköy' de hayata geçirdiği bahçeli ev projelerinde başarıyı yakalayan Dekar DK Yapı, 2014 yılında da aynı vizyon çerçevesinde büyüyecek...

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışta!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştiren gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’nin 4. Etap satışlarına başladı. 

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabı teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabıda zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Hayat'ta ilk etap Kasım'da teslim edilecek!

Ulaşılabilir fiyatla bahçeli ev projeleri inşa eden Dekar Yapı İstanbul Beylikdüzü’nde 244 bahçeli ev yapıyor. Dekar Asmalı Hayat projesinde deniz manzarası ve bahçe keyfi bir arada sunuluyor.

Dekar Asmalı Bahçeler’in 2. etabı tam zamanında teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in ikinci etabı da tam zamanında teslim edildi.

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede dairelerin alanları 123 ile 158 metrekare arasında değişiyor.

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam arsa alanı 48 bin 327 metrekare olarak belirlenen proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslimler tam zamanında!

‘Her eve bir bahçe2 anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar'da teslimler gerçekleşti!

‘Her eve bir bahçe' anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslim gerçekleşti!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslimler tam zamanında gerçekleşti!

Her eve bir bahçe anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de 2+1 daireler 541 bin TL'den başlıyor!

Dekar DK imzasıyla yükselen Asmalı Bahçeler projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Fiyatları 541 bin TL'den başlayan projenin daire alanları ise 119 metrekareden başlıyor.

Dekar DK projeleri Haberi

Dekar DK projeleri

Dekar DK Konut A.Ş'nin Bahçeşehir'de inşa ettiği Dekar Aşmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. 3 etaptan oluşan Dekar Aşmalı Bahçeler'de ilk etap 8 ay sonra teslim ediliyor.


Birinci kısmı toplamda 228 bahçeli evden oluşan projede 2+1 'den 5+1 'e kadar 8 farklı büyüklükte ev bulunuyor. Tek kat veya dubleks olarak tasarlanan bahçeli evlerin metrekareleri ise 119 ile 188 arasında değişiyor. 23 bin metrekarelik bir park alanının da yer aldığı Dekar Aşmalı Bahçeler'de; tenis kortlan, basketbol sahalan, yürüyüş parkurian, bisiklet yolları, futbol sahası, çocuk oyun parklan ve bir adet seyir terası...