02 / 05 / 2024

Dekon İnşaat kampanya

Dekon İnşaat kampanya

Dekon İnşaat’ın 2019 yılında teslim edilecek projeleri Dekon Senkron ve Dekon Luna, Ataşehir Finans Merkezi Bölgesi’nde gerek yatırım, gerekse oturum için konut arayanları bekliyor.  

Şartları taşıyorsanız 2000 TL alacaksınız! Kampanya bitmeden yetişin!!

Bankaların kampanyaları arka arkaya geliyor ve müşteri çekme yarışına heyecan ve rekabet katıyorlar. Ziraat Bankası'nın yaptığı kampanya ise başka bir yerde bulamayacağınız cinsten. Ziraat Bankası kartına sahip olanlara 2 bin TL hediye verileceği duyuruldu. 

Migros’tan akın ettiren kampanya! Birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim! 5 Ocak’ta bitiyor!

Migros dev bir indirim kampanyasını daha duyurdu. Akın ettiren kampanya ile birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim var. Kampanya 5 Ocak’ta sona eriyor!

Altınçizgi kampanya başlattı! Çocuk altın bilekliklerde dev indirim! 10 Kasım 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Herkesin merakla beklediği Altınçizgi kampanya günleri başladı. Çocuk bileklik almak isteyenler için dev indirim fırsatı sizleri bekliyor. Peki çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik kaç lira? İşte 10 Kasım Altınçizgi çocuk altın bileklik fiyat listesi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Alemdar İnşaat'tan yeni kampanya!

Alemdar İnşaat yeni bir kampanya başlattı. “Sabit taksit Sabit fiyat”  garantisiyle başlatılan kampanya Boluluları ev sahibi yapacak.

Dekon İnşaat projelerinde bahar kampanyası!

Dekon İnşaat’ın 2019 yılında teslim edilecek projeleri Dekon Senkron ve Dekon Luna, Ataşehir Finans Merkezi Bölgesi’nde gerek yatırım, gerekse oturum için konut arayanları bekliyor.  

Dekon Luna ne zaman teslim?

Dekon Luna projesi Dekon İnşaat tarafından İstanbul Finans Merkezi bölgesinde inşa ediliyor. Peki Dekon Luna ne zaman teslim edilecek?

Dekon Luna 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Dekon İnşaat tarafından, İstanbul Finans Merkezi bölgesinde hayata geçirilen Dekon Luna projesinde satışlar devam ediyor. Dekon Luna'da 3410 bin TL'ye 1+1 daire sahibi olunabiliyor.

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabında yaşam başladı!

Dekon İnşaat, Bağdat Caddesi’nin site konseptli projesi Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabını da teslim etti.

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'nde yeni projeler yapacak!

Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumdaki Dekon Senkron projesinin yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söylüyor.

Dekon Luna'da avantajlı ön satışlar için son günler!

Dekon İnşaat’ın Finans Merkezi’nin yanında hayata geçirdiği Dekon Luna’da avantajlı ön satışlarda son günler yaşanıyor.

Dekon İnşaat'tan her ihtiyaca uygun 3 farklı proje!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist, Dekon Senkron ve Dekon Luna projeleriyle farklı zevk, ihtiyaç ve bütçelere hitap ediyor.

Dekon İnşaat kampanya Haberi

Dekon İnşaat kampanya

İstanbul Finans Merkezi’nin yanında, değerli konumu ve farklı daire seçenekleriyle her türlü ihtiyaca cevap veren Dekon Senkron’da tamamı balkonlu 63 metrekare ile 109 metrekare arasında değişen, 1+1 ve 2+1 168 dairenin yanı sıra, 10 adet de ticari ünite bulunuyler yer alıyor. Yaklaşık 5 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan 17 katlı projede, 1+1 daireler yoğun talep görüyor. Dekon Senkron’un son 2 adet 1+1 dairesinden birine sahip olmak isteyenlerin avantajlı ödeme fiyatları için Dekon Senkron satış ofisi ile irtibat kurmaları gerekiyor.

168 araçlık kapalı otopark alanı, açık havuz, spor salonu, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanların yanı sıra, sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çeken Dekon Senkron’un altında iki açık kat şeklinde bulunan alanda, kafelerden restoranlara, marketlerden farklı ihtiyaçlara yönelik alışveriş ve...