02 / 05 / 2024

Şartları taşıyorsanız 2000 TL alacaksınız! Kampanya bitmeden yetişin!!

Şartları taşıyorsanız 2000 TL alacaksınız! Kampanya bitmeden yetişin!!

Bankaların kampanyaları arka arkaya geliyor ve müşteri çekme yarışına heyecan ve rekabet katıyorlar. Ziraat Bankası'nın yaptığı kampanya ise başka bir yerde bulamayacağınız cinsten. Ziraat Bankası kartına sahip olanlara 2 bin TL hediye verileceği duyuruldu. 



Yeni sene ile beraber müşteri kazanmak isteyen bankalardan ard arda kampanya ilanları gelmeye devam ediyor. Bu aşamada yeni kampanyasını ilan eden Ziraat Bankası, o kartlara sahip olanlara anında 2 bin TL hediye aktarılacağını ilan etti. Kampanyanın ayrıntıları belli oldu, bu fırsat kaçmaz. 

Müşterilerine özel yeni bir ilan gerçekleştiren Ziraat Bankası, TatilBudur üzerinden yapılacak alışverişlerde hediye verileceği söylendi.

Şartları taşıyorsanız 2000 TL alacaksınız! Kampanya bitmeden yetişin!!

ANINDA 2 BİN TL HEDİYE VERİCEKLER

Ziraat Bankası aracılığı ile açıklanan ödemelerin ücreti belli oldu. Yapılan açıklamaya göre miktarlar şu şekilde;

Bankkart’ınız ile TatilBudur’da bir kerede yapacağınız 7.500 TL-12.499 TL arasındaki peşin/taksitli ödemelerinize ödül olarak 750 TL Bankkart Lira, 12.500 TL-19.999 TL  arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.250 TL Bankkart Lira, 20.000 TL ve üzeri peşin/taksitli ödemelerinize ödül olarak 2.000 TL Bankkart Lira verilecek.


SON 5 GÜNÜNÜZ KALDI!

Yapılan ilanda ayrıntılar açıklanırken kampanyanın 28 Şubat’ta sona ereceği ilan edildi. Katılmak dileyen vatandaşların  SMS ile TATILBUDUR yazıp 4757’ye  mesaj atması gerekiyor. Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılım gerekiyor.

 


Geri Dön