20 / 07 / 2024

dekon silva fotoğraf

dekon silva fotoğraf

Çekmeköy Alemdağ'da 12 bin 700 metrekare alan üzerinde yükselen Dekon Silva projesinde teslimler 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşecek...

Mina Başaran'ın öldüğü jetin son fotoğrafı!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili ön rapor hazırlandı. Ön raporda, iş jetinin son fotoğrafına da yer verildi.

Tapuda biyometrik fotoğraf artık mümkün!

Yaplan düzenleme ile artık tapu işlemlerinde biyometrik fotoğraflar da kullanılabilecek. Özelmacıklı, "Tapu dairelerinde yapılan işlemlerde vesikalık fotoğrafın yanı sıra artık biyometrik fotoğrafta kullanılabilecek." dedi..

İmar barışı fotoğraf formatı!

İmar barışı başvurularında yapı fotoğrafının da yüklenmesi isteniyor. Peki, imar barışı fotoğraf formatı nedir?

Dekon Silva fiyat listesi 2018!

Dairelerin hemen teslim edildiği Dekon Silva'da son 15 daire için satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 340 bin TL'den başlıyor..

Dekar'dan Osmanlı İmparatorluğu'nda Fotoğrafçılık eserine destek!

Dekar Yapı ve Yatırım kuruluşunun 10. yılında Engin Özendes'in "Osmanlı İmparatorluğu’nda Fotoğrafçılık" isimli eserine destek verdi. 

Bizim Evler’de Yaşam Fotoğraf Yarışması'nda ödüller verildi!

“Bizim Evler’de Yaşam” temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraf sahipleri ödüllendirildi. Fotoğraf yarışması site sakinleri tarafından büyük ilgi gördü.

Mimarlar Odası'ndan fotoğraf yarışması!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Dünya Mimarlık Günü kapsamında fotoğraf yarışması düzenliyor.

Cem Argun inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor!

Cam kemik hastası 46 yaşındaki Cem Argun, mimari tasarımlara ve inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor. Cem Argun: "İnşaat firmalarının teslim projeleri öncesi sergilerinde benim de fotoğraflarım yer alıyor. Bu benim için güzel bir başarı" dedi.

İşte İsrailli fotoğrafçı Or Kaplan'ın çöpten döşediği evi!

İsrailli fotoğrafçı Or Kaplan evinin büyük bir bölümünü çöpten bulduğu eşyalarla döşüyor. Sanatçı 'upcycling' akımını yaşamında uygulayan isimlerden.

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasında ödüller dağıtıldı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışmasının sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

Parktepe Evleri’nin Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışması sonuçlandı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışması sonuçlandı. 3 bin TL değerindeki birincilik ödülünü Galata Kulesi’ni objektifine yansıtan Aydın Sertbaş kazandı.

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasına 3 bin 530 fotoğraf geldi!

Eserleriyle dünyayı etkileyen Mimar Sinan’dan ilham alınarak başlatılan “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” Fotoğraf Yarışması’na binlerce fotoğraf sanatçısından toplam 3 bin 530 fotoğraf geldi.

Konut fotoğraf tasdik ücreti 2016!

Bir arsa üzerinde inşa edilen taşınmaz malların belediye tarafından fotoğraf tasdik işlemi yapılabiliyor. Bu işlem için gerekli belgeler ile belediyeye müracaat edilmesi gerekiyor. Peki, konut fotoğraf tasdik ücreti 2016 ne kadar?

dekon silva fotoğraf Haberi

dekon silva fotoğraf

Dekon Silva projesi Çekmeköy Alemdağ'da 12 bin 700 metrekarelik alan üzerinde Dekon İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 260 adet konutun yer aldığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.



Dekon Silva Evleri'nde çatı dubleksi, bahçe dubleksi ve normal daireler bulunuyor. Projenin hafriyat çalışmaları 2 hafta önce başladı. Silva Evleri'nde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.





Çekmeköy Dekon Silva Evleri'nde yüzde 1 peşinat ödendiğinde kalan konut bedeli 120 aya kadar vadelendiriliyor. Projede teslimler 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.




Dekon Silva Çekmeköy projesi 3. Köprü be Kuzey Marmara Otoyol Reşadiye bağlantısına yaklaşık olarak 5 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.



Fiyatlarının 149 bin TL'den başladığı Çekmeköy Dekon Evleri'nde yer alan konutlar 57 metrekare ile 257 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı.