03 / 05 / 2024

Dekon Silva teslim töreni ne zaman

Dekon Silva teslim töreni ne zaman

Çekmeköy Dekon Silva iletişim numarası 0216 540 97 00 olarak belirlendi. Dekon İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1 bahçe ve çatı dubleksi dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor.

Dekon İnşaat projelerinde bahar kampanyası!

Dekon İnşaat’ın 2019 yılında teslim edilecek projeleri Dekon Senkron ve Dekon Luna, Ataşehir Finans Merkezi Bölgesi’nde gerek yatırım, gerekse oturum için konut arayanları bekliyor.  

Dekon Luna ne zaman teslim?

Dekon Luna projesi Dekon İnşaat tarafından İstanbul Finans Merkezi bölgesinde inşa ediliyor. Peki Dekon Luna ne zaman teslim edilecek?

Ümraniye Dekon Luna fiyat 2018!

2019 Ağustos ayında teslim edilmesi hedeflenen Dekon Luna Evleri'nde peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor..

Dekon Silva fiyat listesi 2018!

Dairelerin hemen teslim edildiği Dekon Silva'da son 15 daire için satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 340 bin TL'den başlıyor..

Dekon Suadiye Ametist fiyat listesi 2018!

İlk etabının 2016 yılının sonunda teslim edildiği Dekon Suadiye Ametist projesinde ikinci etap teslimleri ise 2017'de gerçekleşti. Projedeki son 18 adet kalan hemen teslim daire alıcılarını bekliyor..

Dekon Luna fiyat listesi!

2019 yılında teslim edilecek olan Dekon Luna fiyat listesi 315 bin TL'den başlıyor. Proje 90 adet daireden meydana geliyor.

Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabında yaşam başladı!

Dekon İnşaat, Bağdat Caddesi’nin site konseptli projesi Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabını da teslim etti.

Dekon İnşaat'ın iki projesinde 36 ay sıfır faiz imkanı!

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu iki ayrı proje hayata geçiriyor. Dekon Senkron ve Dekon Luna projelerinin 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Ümraniye Dekon Senkron teslim tarihi!

Lansman öncesi avantajlı fiyatların sunulduğu Ümraniye Dekon Senkron Evleri'nde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire alternatifleri sunuluyor...

Dekon Senkron Ataşehir'in lansmanı 9 Mart'ta!

Dekon Senkron Ataşehir'in lansmanı 9 Mart 2017 tarihinde yapılacak. Ön satışların başladığı Dekon Senkron projesi Mart 2019'da teslim ediliyor...

Dekon Suadiye Ametist'te teslimlere bir ay kaldı!

Dekon İnşaat, Suadiye'de inşa ettiği Dekon Suadiye Ametis projesini teslim etmeye hazırlanıyor. Çalışmaların hız kazandığı projede beş daire sahiplerini bekliyor. Teslime özel kampanya düzenleyen Dekon İnşaat, son beş dairesi için yüzde 20 iskonto uyguluyor

Dekon Suadiye Ametist 3 ay sonra teslim!

Bugüne kadar teslim ettiği projelerle pek çok kişiyi ev sahibi yapan Dekon İnşaat, Suadiye'de inşa ettiği Dekon Suadiye Ametist projesi için yepyeni bir kampanyaya imza atıyor.

Suadiye Dekon Ametist daire fiyatları!

Suadiye Dekon Ametist daire fiyatları 876 bin TL'den başlıyor. Bağdat Caddesi'ne yakın konumda yükselen Dekon Ametist projesi yıl sonu teslim edilecek...

Dekon Silva teslim töreni ne zaman Haberi

Dekon Silva teslim töreni ne zaman

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Dekon Silva Konutları 12 bin 700 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 257 metrekare arasında değişiyor.


Çekmeköy Dekon Silva iletişim için 0216 540 97 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Satışları devam eden projede yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.


Dekon Silva Evleri daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçe dubleks ve çatı dubleksi olarak dizayn edildi. Proje 12 bin 700 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Teslimleri, bu hafta sonu yapılacak anahtar teslim töreniyle gerçekleşecek olan Dekon Silva Çekmeköy Konutları Dekon İnşaat imzası taşıyor. Projede 260 adet daireye yer veriliyor. 


Dekon Silva Dekon İnşaat Evleri'nde satışları devam eden 2...