03 / 05 / 2024

dekorasyon trendi 2017

dekorasyon trendi 2017

Eğer siz de her eve geldiğinizde bir değişikliğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız 2017 yılının dekorasyon trendlerine göz gezdirebilirsiniz.

Mimar Emel Balcı: Türkiye'nin en popüler dekorasyon trendi avangart!

Yurt dışında yaygın olarak uygulanan dekorasyon yöntemi olan ‘TOUCHING’in (Mimari Dokunuş)  3 yıldır Türkiye’deki öncüsü ve uygulayıcısı  olan Yüksek Mimar Emel Balcı  Türkiye’deki en popüler dekorasyon trendinin “avangart” olduğunu belirtti...

2017'de ofis kiraları en çok İzmir'de arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 dördüncü çeyrek sonuçları açıklandı. 2017 genel değerlendirmesinde ise en güçlü fiyat artış trendi İzmir'de yaşandı.  

Nur Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çengeldere Şubesi açıldı!

Nur Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çengeldere Şubesi Beykoz'da açıldı. Şube 11 bin 500 TL sermaye ile 24 Ekim 2017'de faaliyete geçti.

Ekonak Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekonak Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 6 Ekim 2017'de Oğuzhan Karakaş tarafından kuruldu.

Aytek Dekorasyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytek Dekorasyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 28 Eylül 2017 tarihinde 500 bin TL ile Cüneyt Ay tarafından kuruldu.

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Serhan Kızılkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Umutay Metal Çelik Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umutay Metal Çelik Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adnan Yiğit tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Medfe İnşaat Emlak Dekorasyon Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medfe İnşaat Emlak Dekorasyon Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erkan Çiltepe tarafından 400 bin TL sermaye ile 03 Ağustos 2017 tarihinde kuruldu.

JAB ANSTOETZ, MIMARSIV Selection 2017'ye katıldı!

MIMARSIV Selection 2017 Fuarı'nın bu yıl 2.'si gerçekleşti. Almanya’ nın 70 yıllık dekorasyon markası JAB ANSTOETZ fuara katıldı...

2017 bahçe mobilyaları trendi!

Bahçeler ve teraslar gibi açık hava mekanları yaz aylarında en çok zaman geçirilen en keyifli alanları oluşturuyor. L’unica Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Samantır, bahçe mobilyalarında 2017 trendlerini anlatıyor.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı bugün başlıyor!

Samsun'da, TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen Samsun Mobilya Dekorasyon 2017 Fuarı bugün açılıyor. Fuarda, "Samsun Markasını" yukarılara taşımak hedefleniyor.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

İşte 2017'nin dekorasyon trendleri!

Eğer siz de her eve geldiğinizde bir değişikliğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız 2017 yılının dekorasyon trendlerine göz gezdirebilirsiniz.

dekorasyon trendi 2017 Haberi

dekorasyon trendi 2017

Eğer gözünüzde büyüyen ne varsa bir kenara bırakıp ev için alışverişe çıkmayı planlıyorsanız Crate and Barrel’ın Ürün ve Tasarımdan Sorumlu Başkanı Raymond Arenson’un belirttiği 2017 yılının dekorasyon trendlerine göz gezdirebilirsiniz.  





OTURMA ODALARI

Arenson’a göre 2017 yılında iç mimarideki en yaygın trend, dış mekanı içeriye davet etmek olacak. Dünyanın neresinde yaşıyor olursanız olun, hava güzel olduğunda insanlar açık havanın tadını çıkarmak ister. Bu tür zamanlarda yaşam alanları, kapıların kanatları açılarak ve dış alanların iç mekan konforuyla donatılmasıyla genişletilir. Bu tür modern açık hava oturma odaları, iç mekan ile dış mekan yaşam alanı arasındaki engeli kırıyor; dış mekanın evden ayrı bir yer olarak...