28 / 04 / 2024

dekorasyon trendleri 2015

dekorasyon trendleri 2015

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ünlü mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlatıyor. İşte 2015 dekorasyon trendleri..

Mobilyada 2015 trendi uyumsuzluğun uyumu!

Doğal kumaşlar, renkli retro koltuklar, altın aynalar, desenli duvar kağıtları... Birbiriyle hiç ilgisi olmayan bu parçalar; bu yıl ev dekorasyonunda başrolü üstleniyor...

2020 yılı dekorasyon trendleri!

2020 yaklaşırken yeni yılın trendleri de konuşulmaya başlandı. Ödüllü konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, 2020 yılı dekorasyon trendlerini anlattı.

2019 ev dekorasyon trendleri!

Mimar Figen Erdağ Demircan 2019 dekorasyon trendleri hakkında bilgi verdi. Demircan, "70’li yıllara dönüş, betonun birçok alanda kullanımı, geometrik desenler gibi temalar 2019’da karşımıza çıkacak" dedi...

Yazlık evlerin dekorasyon trendleri için öneriler!

Bursa çıkışlı firma f2ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan yazlık evlerde fazla masraf yapmadan ufak dokunuşlarla 2018 dekorasyon fikirlerini anlattı.

2018 yazına özel 9 önemli dekorasyon önerisi!

Bursa çıkışlı firma F2Ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan 2018 yaz dekorasyon trendleri hakkında bilgi verdi.

İşte 2017'nin dekorasyon trendleri!

Eğer siz de her eve geldiğinizde bir değişikliğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız 2017 yılının dekorasyon trendlerine göz gezdirebilirsiniz.

2017 dekorasyon trendleri ve iç mekan renkleri!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, mobilya, aksesuar ve ev tekstil ürünlerindeki 2017 trendlerini ve iç mekanlarda tercih edilecek renk ve dokulardaki yenilikleri analiz etti.

İşte yeni dekorasyon trendleri!

Her mevsim dekorasyon trendleri değişiyor. Ancak çok radikal değişiklikler olmadığı sürece bir yazlık evin çok demode kalması mümkün değil ama yine de yenilikleri bilmekte fayda var.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

Dekorasyon trendleri 2016!

İnşaat projelerine iç mimarlık çözüm ortağı olarak katkı sağlayan Gönye Proje Tasarım, 2016 yılında ev dekorasyonunun modasını anlattı. 2016’da evler, “kişiselleşme” kavramı üzerine oturan, esinini yaşamın kendisinden alan bir tarzda dekore edilecek.

Eva'nın ekonomide Eylül ayı 2015 trendleri analizi yayınlandı!

Eva Gayrimenkul Danışmanlık, ekonomide Eylül ayı 2015 trendleri periskop analizi 22. sayısını yayınladı. İçerisinde konut kredilerindeki değişim bilgilerini de barındıran sayının içeriği şöyle;

Eva'nın ekonomide Ağustos ayı 2015 trendleri analizi yayınlandı!

Eva Gayrimenkul Danışmanlık, ekonomide Ağustos ayı 2015 trendleri periskop analizi 21. sayısını yayınladı. İçerisinde konut kredilerindeki değişim bilgilerini de barındıran sayının içerikleri şu şekilde;

Eva'nın ekonomide Temmuz ayı 2015 trendleri analizi yayınlandı!

Eva Gayrimenkul Danışmanlık, ekonomide Temmuz ayı 2015 trendleri periskop analizi 20. sayısını yayınladı. İçerisinde konut kredilerindeki değişim bilgilerini de barındıran sayının içerikleri şu şekilde;

Dizayn Akustik Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Akustik Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Turhan Karagöz tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Bayrampaşa'da kuruldu.

dekorasyon trendleri 2015 Haberi

dekorasyon trendleri 2015

Bu sene tamamen organik renkler moda. Ahşap tonları, yeşiller, beyaz ferahlığı, su saydamlığı, gökyüzü mavisi, bulut grisi.


Nerede doğal malzemeler, doğal tablolar, halı, perde ve örtüler varsa evinize iliştirebilirsiniz. Bir de bunlara eşlik eden altın ve gümüş renkli tasarımlar var ki işte tam da 2015 moda renkleri.




Mobilyalar

Tamamen ahşap, toprak, beyaz detayların hakim olduğu mobilyalarda ahşabı her detayda görmek mümkün. Yastık kısmı minik ve geri kalan her detayı ahşap olan sandalye ve koltuklar ise en çok ilgi görenler arasında.


 Ev Tekstili

Desenli kumaşlar ve onları birbiriyle kombinlemek bu yıl da oldukça moda. Rengârenk desenleri döşemelik kumaşlarınızda, halı ve perdelerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.  Kuşlar, aslanlar, kaplanlar, geyikler, zebralar... En önemlisi de favorim baykuşlar yine bizlerle bu yıl. Ev dekorasyonunuzda hayvan figürlerine sıkça yer...