06 / 05 / 2024

dekorasyonda dikkat edilecek noktalar

dekorasyonda dikkat edilecek noktalar

Evimiz hepimiz için en önemli ve bize ait olan özel bir alandır. Bu nedenle ev dekorasyonu konusuna özel bir ilgi ve özen göstermek isteriz. İşte size ev dekorasyon fikirleri...

Evin konut sigortasını o bankadan alana Migros'tan indirim hediye edilecek! Migros'tan alışveriş yapanlar dikkat

Garanti Bankası'ndan Evim Garantide konut sigortası kapsamında önemli bir kampanya düzenledi. Özellikle Migros'tan alışveriş yapan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. İndirim miktarı dikkat çekici.

Doğalgaz ücretini ödeyenler dikkat! Hatalı olarak tahakkuk edilen faturalar iptal edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mayıs ayında doğalgazın ücretsiz olacağını duyurmuştu. Bu kapsamda faturası "0 TL" yerine başka tutarda ödeme yapanların parası iade edilecek. İşte detaylar...

Akbank kartı olanlar dikkat! Bu kadar para size geri iade edilecek

Bankalar ve zincir marketler arasında zaman zaman vatandaşların dikkatini çeken işbirlikleri yapılıyor. Akbank ve Şok Marketler arasında da dikkat çeken bir kampanya hazırlandı.

TOKİ'den Diyarbakırlılara resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! 132 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ'den Diyarbakırlılara resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek olan toplamda 132 yeni konut için bu tarihe dikkat...

Emekliler dikkat bu habere hemen bakın! Bunu yaparsanız emekliliğiniz iptal edilecek

EYT'de ilk aylıklar yatmaya başladı. Fakat bazı başvurular geçersiz sayıldı. Peki sebep? EYT'de hangi başvurular geçerli sayılmıyor? EYT başvurusunun kabul edilmesi için dikkat edilmesi gereken şeyler nedir? İşte ayrıntılar.

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi! 304 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek 304 yeni konut için bu tarihe dikkat...

İş arayanlar dikkat! Çok sayıda sözleşmeli personel istihdam edilecek! Son başvuru tarihi 15 Şubat 2023!

İş arayanlar bu habere dikkat! Çok sayıda sözleşmeli personel istihdam ilanı askıya çıktı. Son başvuru tarihi 15 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları açıklandı! Peki bu sene kaç kişi hacca gidecek?

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları bugün açıklandı. Peki 2023 senisi için hac kayıt başvurları nasıl yapılacak? Nerelere müracaat edilecek? 2023 senesi hac kontenjanı bugün belli oldu. Hacca gitmek isteyenler işte tüm merak edilen soruların cevabı.

Para transferinde artık buna dikkat edilecek! Uymayan bankalar ceza yiyecek! İşte detaylar!

Yurt dışına para transferinde yeni dönem. Eksik bilgi ve belgeler bankaların başını ağrıtacak. İşte detaylar!

Devremülk alırken nelere dikkat etmeli?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Elif Akar bugünkü köşe yazısında devremülk alırken dikkat edilecek konuları kaleme aldı.

Sahte ev ilanları vatandaşları mağdur ediyor!

İnternetteki sahte gayrimenkul ilanları vatandaşların canını yakmaya devam ediyor. Uzmanlar internetten ev alıp kiralarken dikkat edilecek konuları sıraladı. 

Kira kontratı imzalarken nelere dikkat edilmeli?

Ev sahibi ve kiracılar arasında imzalanan kira kontratları yeteri kadar incelenmeyince beklenmedik sonuçlara neden oluyor. Uzmanlar kira kontratı imzalamadan önce dikkat edilecek noktaları ele alıyor. 

Gayrimenkullerin yeniden değerlemesinde nelere dikkat edilmeli?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Recep Bıyık, bugünkü köşesinde gayrimenkullerin yeniden değerlemesinde dikkat edilmesi gerekenleri kaleme aldı. İşte Recep Bıyık'ın 'Yeniden değerlemede dikkat edilecek konular' başlıklı yazısı...

dekorasyonda dikkat edilecek noktalar Haberi

dekorasyonda dikkat edilecek noktalar

Evimiz hepimiz için en önemli ve bize ait olan özel bir alandır. Bu nedenle ev dekorasyonu konusuna özel bir ilgi ve özen göstermek isteriz. İçimizin açılacağı odalar,  ferah ve renkli mutfaklar ve en çok vakit geçirdiğimiz alan olan oturma odasının da modern veya klasik bir havada olmasını isteriz.Gerçi bu fikirler ve istekler herkese göre değişir. Yani zevk meselesi göreceli bir durum takdir edersiniz ki.


Ama ne olursa olsun evimiz için uyumlu ve doğru aksesuarlar kullanmamız gerekir. Yani fiyatı uygun ya da çok beğendiğiniz için klasik tarzlı bir duvar saatini modern hava ile dizayn ettiğiniz oturma odasına takamazsınız.


Taksanız da baya abes kaçar. Bu yüzden tıpkı giyimlerimiz esnasında yarattığımız uyum gibi evimizi giydirirken de bu kombinasyonu sağlamamız şart.


İşin özü dekorasyon kavramı öyle...