28 / 04 / 2024

Evin konut sigortasını o bankadan alana Migros'tan indirim hediye edilecek! Migros'tan alışveriş yapanlar dikkat

Evin konut sigortasını o bankadan alana Migros'tan indirim hediye edilecek! Migros'tan alışveriş yapanlar dikkat

Garanti Bankası'ndan Evim Garantide konut sigortası kapsamında önemli bir kampanya düzenledi. Özellikle Migros'tan alışveriş yapan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. İndirim miktarı dikkat çekici.



Garanti Bankası vatandaşlara yönelik kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Banka tarafından son olarak Migros'tan alışveriş yapan müşterilerine yönelik önemli bir kampanya geldi. Bankanın üzerinden sigorta yaptıranlara Migros'tan indirim yapılacak. 

KAMPANYA DETAYLARI DA DUYURULDU

Diğer yandan Garanti Bankası tarafından vatandaşların aklındaki soru işaretlerini gidermek adına Garanti Bankası tarafından kampanyanın detaylarına ilişkin açıklama da yapıldı. 

15 EKİM TARİHİNE KADAR GEÇERLİ, BU TARİHE KADAR ELİNİZİ ÇABUK TUTUN KATILIN 

İşte kampanyanın tüm detayları... 

Kampanya 15 Eylül 2023 – 15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
Poliçe tanziminin (üretim) belirtilen kampanya süresi içinde yapılmış olması gerekmektedir.
Kampanya Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden satın alınan Evim Garantide ürünleri için geçerlidir.
Evim Garantide konut sigortası, Eureko Sigorta A.Ş. tarafından sunulmaktadır.

GARANTİ BANKASINDAN SİGORTA YAPTIRANLAR HEMEN KAMPANYAYA DAHİL OLABİLECEK 

Evim Garantide konut sigortası depremsiz bina, depremli veya depremsiz olarak bina+eşya veya sadece eşya teminat kapsamlı ürünlerin tamamı kampanya kapsamına dahildir.

750 TL MİGROS HEDİYE ÇEKİ VERİLECEK 

Evim Garantide depremsiz bina kapsamlı, depremli/depremsiz eşya kapsamlı poliçe satın alımlarında 500 TL Migros hediye çeki, depremli/depremsiz bina+eşya kapsamlı poliçe satın alımlarında 750 TL Migros hediye çeki verilecektir.

HEDİYE ÇEKLERİ NE ZAMAN TANIMLANACAK BELLİ OLDU 

Kampanya kapsamında kazanılacak hediye çekleri 15 Kasım 2023 tarihi itibariyle tanımlanarak; bilgilendirmesi satın alma esnasında girilen iletişim adreslerine (ePosta ve/veya SMS) iletilecektir.
Evim Garantide poliçesi satın alındıktan sonra çeklerin yükleneceği zamana kadar geçen sürede poliçenin iptal edilmesi halinde kampanyadan yararlanılamaz.
Eureko Sigorta’dan ilk kez konut sigortası yapılması gereklidir. Eureko Sigorta’nın yenileme müşterileri kampanya kapsamına dahil değildir.
Aynı kişi, farklı konutları için birden çok poliçe alması durumunda satın aldığı her poliçe için kampanyadan faydalanabilir.

GARANTİ BANKASININ TÜM ÜYELERİNE AÇIK OLACAK 

Kampanya, Garanti BBVA banka müşterisi olan Türkiye’de yaşayan tüm bireylere açıktır. Kampanyadan tüzel kişiler faydalanamaz.
Kampanyaya katılım sınırlı olup, başka bir kampanya ile birleştirilemez.
Garanti BBVA ve Eureko Sigorta, kampanya koşullarını değiştirme ve/veya kampanyaya son verme hakkını saklı tutar. 
 


Geri Dön