05 / 05 / 2024

dekoratif uyku sepeti

dekoratif uyku sepeti

Altınbaşak, pratik, dekoratif görünümlü, yeni ürünü uyku sepetiyle evlere şıklık katıyor ve uyku ürünlerinin yer kaplama derdinden kurtarıyor...

Borsa yatırımcılarını ikiye ayıran Mert Başaran uyardı: İşi bilmeyenin sepeti büyük olmalı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün 9 bin 306,34 puanla rekor seviyeyi gördü. Borsadaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken Ekonomist Mert Başaran 'işi bilmeyenin sepeti büyük olmalı'' diyerek uyardı. 

Konut Sepeti Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Konut Sepeti Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli tarafından kuruldu.

Evinize şömine keyfi katın! Hem yazlık hem kışlık dekoratif Şömine ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Evinize şömine keyfi katmak için harekete geçin. Dlc 1500W ayaklı dekoratif şömine indirimde! Dlc 1500W Ayaklı Dekoratif Şömine ne kadara satılıyor? İşte şöminelerin 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Rahat bir uyku isteyenler kaçırmasın! İşbir Yatak’ta indirim fırsatı…

Uyku sağlığının olmazsa olmazı yatak, hem sağlık sorunu olanlar için iyi bir uykuyu garantiliyor hem de güne zinde başlamanızı garantiliyor.  İşbir Yatak’ta yılbaşına özel indirimler, yeni bir yatak almayı isteyenleri mutlu edecek.

Garanti Bankası’ndan Çiçek Sepeti için dev promosyon: Yüzde 0 faizli avans hesap!

Garanti Bankası çiçek sepeti satıcılarına %0 faizli avans ve 1.500 TL’ye kadar reklam desteği sunuyor. İşte detaylar…

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi Kağıthane'de Gökhan Korkulmaz tarafından kuruldu.

İtalyan Dekoratif Boya Limited Şirketi kuruldu!

İtalyan Dekoratif Boya Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Baranlıoğlu tarafından kuruldu.

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Öndü ve Halil Bulut ortaklığında kuruldu.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Pekin ve Mesrur Alp Türsen ortaklığında kuruldu.

Ans Taş Group Dekoratif İnşaat Malzemeleri Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ans Taş Group Dekoratif İnşaat Malzemeleri Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Karımpourgharakheili ve Soroush Gandomi tarafından kuruldu.

Y S Metal Dekoratif Yapı Sistemleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y S Metal Dekoratif Yapı Sistemleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Özer ve Yücel Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Guygusuz tarafından kuruldu.

dekoratif uyku sepeti Haberi

dekoratif uyku sepeti

Ev tekstilinin 42 yıldır yenilikçi markası Altınbaşak, pratik, dekoratif görünümlü, yeni ürünü uyku sepetiyle evlere şıklık katıyor. Altınbaşak müşterilerinin vazgeçilmezi olan nevresim takımları, yastık kılıfları, yorgan ve çarşaflar özel tasarım sepet temalı mükemmel bir paketle biraraya getirildi. Silindir bir sepet içerisine konulan ürünler, nostaljik, ilginç görüntüsüyle yaşam alanlarında sevimli ve eğlenceli bir hava estiriyor.  Altınbaşak’ın saf silikon ve anti alerjik yorganı, doğal pamuklu Eko Teks 100 sertifikalı nevresim takımı ve yastık kılıfları, ütü istemeyen esnek penye çarşafı “Uyku Sepeti” içerisinde baza ve yer kaplama derdinden kurtarıyor.  


Yenilikçi tasarım konseptiyle hazırlanan uyku sepeti ambalajlarında Altınbaşak müşterilerine, altın ve gümüş tonlarında iki renk seçeneği...