14 / 05 / 2024

Deks Yatırım sermayesi

Deks Yatırım sermayesi

Servet GYO, iştirak şirketi olan Deks Yatırım'ın sermayesinin 40 milyon 122 bin TL'ye çıkarılmasına olumlu bakıyor.

Yatırım sermayesi Marmara Bölgesi’nden Akdeniz’e kaymaya başladı!

Marmara, 2023’ün ilk altı ayında 148,5 milyar lira teşvikli yatırımlardan en büyük payı almaya devam ederken, yüzde 134,5 artışla 116 milyar liraya ulaşan yatırımı ile Akdeniz, aradaki farkı kapatmaya başladı.

Gayrimenkul ile girişim sermayesi yatırım fonları için teşvik!

Cumhurbaşkanı Kararı ile iki seneden çok elde tutulan girişim sermayesi yatırım fonu ve gayrimenkul yatırımdan elde edilecek gelirler üzerinden kalıcı olarak yüzde 0 tevkifat uygulanacak.

SPK'dan girişim sermayesi yatırım fonlarına ilişkin düzenleme!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), Girişim Sermayesi Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde yaptığı değişiklikler, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Girişim Sermayesi Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Girişim Sermayesi Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ 31269 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Servet GYO ve Deks Yatırım'ın birleşme işlemleri tescillendi!

Servet GYO'nun Deks Yatırım A.Ş. ile "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" işlemine ilişkin İstanbul Ticaret Odasına yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı ve tescil işlemi tamamlandı. Bu işlem sonucunda Deks Yatırım A.Ş. tüm borç ve alacakları ile birlikte küll halinde Servet GYO'ya devroldu.

Servet GYO ile Deks Yatırım resmen birleşti! 

Servet GYO hisselerinin yüzde 100'üne sahip olduğu iştiraki durumundaki Deks Yatırım A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine ilişkin hazırlanan duyuru metnine onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verdi...

Servet GYO, Deks Yatırım ile birleşti!

Servet GYO hisselerinin yüzde 100'üne sahip olduğu iştiraki durumundaki Deks Yatırım A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemlerine ilişkin 15 Aralık 2019 tarihinde Yönetim Kurulu'nun aldığı kararları açıkladı.

Servet GYO, DEKS Yatırım'dan hisse aldı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak hissesi alımı hakkında açıklama yaptı.

İş Portföy gayrimenkul yatırım fonlarıyla büyüyor!

Eylül 2019 itibarıyla 46,5 milyar TL’lik portföy büyüklüğüne sahip İş Portföy, hem yatırım ve emeklilik fonlarında hem de gayrimenkul yatırım fonu (GYF) ile girişim sermayesi yatırım fonunu (GSYF) kapsayan alternatif yatırım araçlarıyla büyüyor.

Servet GYO, Deks Yatırım'dan 637 bin 500 adet hisse aldı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Deks Yatırım A.Ş. nin, nominal bedeli 637 bin 500 TL olan 637 bin 500 adet hissesini 3 milyon 595 bin 500 EURO bedelle aldı...

Deks Yatırım'ın sermayesi 40 milyon 122 bin TL'ye çıkarılıyor!

Servet GYO, iştirak şirketi olan Deks Yatırım'ın sermayesinin 40 milyon 122 bin TL'ye çıkarılmasına olumlu bakıyor.

Gayrimenkul Yatırım Fonları'nda hareketli günler yaşanıyor!

Sermaye Piyasası Kurumu tarafından 2014’te piyasaya sunulan Gayrimenkul Yatırım Fonları ve Girişim Sermayesi Yatırım Fonları tarafında hareketli günler yaşanıyor.

Alp Keler: Gayrimenkul yatırımı genlerimizde var!

Ak Portföy Genel Müdürü Alp Keler, gayrimenkul yatırımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Keler, Ak Portföy’ün kurduğu gayrimenkul ve girişim sermayesi fonlarının diğer şirketlere göre fark ve değer yaratan girişimler olduğunu söyledi.

Deks Yatırım sermayesi Haberi

Deks Yatırım sermayesi

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak sermayesindeki sermaye artırımına katılım hakkında açıklama yaptı.


Servet GYO'nun iştiraki "Deks Yatırım A.Ş.' nin sermayesinin, 13 milyon 50 bin TL'den 27 milyon 72 bin TL artışla 40 milyon 122 bin TL'ye çıkarılmasının görüşüleceği 5 Ocak 2018 tarihli 2018 Yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda sermaye artırımı için olumlu yönde oy kullanılmasına ve sermaye artırımına katılım sağlanmasına karar verildi.


Servet GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuz şirket merkez adresinde toplanarak,

İştirakimiz "Deks Yatırım A.Ş.' nin sermayesinin, 13.050.000,00-TL' den 27.072.000,00-TL artışla 40.122.000,00-TL' ye çıkarılmasının görüşüleceği 05.01.2018 tarihli 2018 Yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında sermaye artırımı için olumlu yönde oy kullanılmasına ve sermaye artırımına katılım sağlanmasına,

Katılanların oybirliği ile karar vermiştir.

Kamuoyuna...