28 / 04 / 2024

Delmece Yaylası Tabiat Parkı imar plan notları

Delmece Yaylası Tabiat Parkı imar plan notları

Bakanlığın 7 Ağustos 2014'te onayladığı Yalova Çınarcık İlçesi Teşvikiye Beldesi Delmece Yaylası Tabiat Parkı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı dün askıya çıkarıldı.

Sinop Bayat Yaylası 'Tabiat Parkı' ilan edildi!

Tarım ve Orman Bakanlığınca Sinop'un Durağan ilçesinde yer alan Bayat Yaylası "Tabiat Parkı" ilan edildi.

Kütahya Topuk Yaylası ''tabiat parkı" ilan edildi!

Kütahya'nın Domaniç ilçesi sınırlarında yer alan Topuk Yaylası, "milli park, tabiat parkı, tabiatı koruma alanı ve tabiat anıtı" olarak Bakanlık tarafından koruma altına alındı. Yayla, "Türkiye'nin 210'uncu tabiat parkı" olarak ilan edildi.

Silivri-Danamandıra Tabiat Parkı'na bina yapıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından 49 yıllığına kiralanan Silivri- Danamandıra Tabiat Parkı'nda betonarme bina yapılması çevrecilerin tepkisine yol açtı. 3 metreye 7 metre uzunluğunda yapılan binayla ilgili çevreciler Silivri Belediyesine şikayette bulundu.

Antalya Feslikan Yaylası yoluna asfalt!

Antalyalıların yaz aylarında sıklıkla gittiği Feslikan Yaylasının 12 kilometre uzunluğunda grup yolu sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Çorum Gemici Tabiat Parkı'nda çalışmalar hızlandı!

Çorum Osmancık Belediyesi tarafından Gemici Mahallesinde 11 dönüm alan üzerine inşa edilen Gemici Tabiat Parkında çalışmalar hızlandırıldı.

Ordu Perşembe Yaylası'nda düzenleme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilimizin gözde turizm mekânlarından olan, menderesleriyle ünlü Perşembe Yaylası’nda yapılacak çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Alleben Göleti tabiat parkı oldu!

Gazianteplilerin yoğun ilgi gösterdiği Alleben Göleti ile İslahiye’deki Huzurlu yaylasındaki park “tabiat parkı” olarak tescil edildi.

Türkiye'deki tabiat parkı sayısı 208'e yükseldi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Gaziantep'te koruma statüsü verilerek ilan edilen 2 yeni tabiat parkıyla Türkiye'deki tabiat parkı sayısının 208'e yükseldiği bildirildi.

Tekirova Tabiat Parkı Türkiye'nin 206'ıncı tabiat parkı oldu!

Koruma statüsü getirilen Tekirova Tabiat Parkı, kızılçam ormanı, maki bitki örtüsü, zengin flora ve faunasıyla sportif olta balıkçılığı, çadırlı kamp, tabiat yürüyüşü, tabiat fotoğrafçılığı gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyor

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı Haziran'da tamam!

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı Projesi 2009 yılında Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na devredilerek çalışmalarına kararlı bir şekilde başlanıldı. Çalışmaların 2016 yılının Haziran ayında bitirilmesi bekleniyor

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılan kulübe, baraka ve evler yıkılıyor. Yıkım çalışmalarını değerlendiren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, "Kaçak inşaatlarla ilgili ekiplerimizin çalışması devam edecektir" dedi.

Didim Tavşanburnu Tabiat Parkı'na çevre düzenlemesi yapılacak!

Didim Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve doğaseverlerin ilgi odağı olan Tavşanburnu Tabiat Parkı'na Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri tarafından çevre düzenlemesi yapılacak.

Aşıkpaşa Tabiat Parkı'nda son durum ne?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Aşıkpaşa Mahallesinin doğu kısmı Bölge Trafik Müdürlüğü karşısındaki 1200 dönümlük alanı kapsayan Aşıkpaşa Tabiat Parkı projesi çalışmaları hızla devam ediyor.

Delmece Yaylası Tabiat Parkı imar plan notları Haberi

Delmece Yaylası Tabiat Parkı imar plan notları


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 7 Ağustos 2014 tarih ve 7975 Sayılı Makam Olur’u ile onaylanan “Yalova İli Çınarcık İlçesi Teşvikiye Beldesi Delmece Yaylası Tabiat Parkı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı” dün askıya çıkarıldı. 30 gün boyunca askıda kalacak olan imar planı 24 Mart 2015 tarihinde askıdan inecek.







Gülcihan...