16 / 05 / 2024

Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat

Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat

2013 yılının Nisan ayında konut teslimleri gerçekleşecek olan Sultan Makamı Konakları projesinin minimum fiyat 1 milyon 660 bin dolar olarak açıklandı

Enflasyon sepetinde gıda ve konutun ağırlığı azaltıldı! TÜİK'ten yeni yıl güncellemesi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), enflasyon sepetinde güncellemeye gitti. Buna göre sepete eklenen maddeler olurken, gıda ve konutun ağırlığı azaltıldı. İşte detaylar...

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Ağdaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağdaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ağdaş ve Nurettin Ağdaş ortaklığında kuruldu. 

İstanbul'da taksilere zam geldi mi? İstanbul'da taksi açılış ve indi-bindi ücreti kaç TL? Taksi zammında son dakika!

İstanbul'da taksilere zam geldi mi? İstanbul'da taksi açılış ve indi-bindi ücreti kaç TL oldu? Taksi zammında son dakika... Hemen bakın...

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık...

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını ne kadar, kaç TL?

İzmir Foça'da 8 taksitle 3 arsa ve 1 arazi satılıyor! 

İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesinde yer alan 3 arsa ve 1 araziyi satıyor. Peki İzmir Foça'da yer alan arsalar ile arazinin fiyatları ne kadar? 

Gıda fiyatlarında şok! Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü açıkladı!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının Ekim ayında, Eylül 2022'ye göre 0,1 puan gerilediğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi açıldı!

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı ve Yakup Yazıcı ortaklığında açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umut Güner tarafından açıldı.

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan İmer tarafından kuruldu.

Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat Haberi

Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat
Sultan Makamı nerede? İzlemek için tıklayın!


Anadolu Yakası Çengelköy'de yükselen Sultan Makamı Konakları projesi Arista'nın sahibi olduğu 67 bin 428 metrekarelik arazi üzerine kuruluyor. Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat konsorsiyomu tarafından yapılan Sultan Makamı projesinde 79 adet bağımsız ünite yer alıyor. 


Satışların yüzde 40 civarında tamamlandığı Sultan Makamı Konakları projesinde 18 adet normal daire, 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi ve 9 adet müstakil köşk yer alıyor. Projede fiyatlar 1 milyon 660 bin dolardan başlıyor. Projede kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor.