28 / 04 / 2024

delta luxury esenyurt

delta luxury esenyurt

Delta Luxury teslim tarihi bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Delta Luxury İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Projede daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1 olarak tasarlandı...

Delta Şirketler Grubu Delta Luxury nerede? 89 bin TL'ye!

Delta Şirketler Grubu Delta Luxury nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Delta Şirketler Grubu Delta Luxury resimleri!

Delta Şirketler Grubu Delta Luxury resimleri haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Delta Luxury Esenyurt!

Delta Luxury Esenyurt Evleri 187 adet konut ve 13 adet ticari birimden meydana geliyor. Esenyurt Delta Luxury Evlerinde daireler minimum 89 bin TL'den başlıyor.

Delta Luxury ne zaman teslim?

Delta Luxury ne zaman teslim? sorusuna cevabı haberimizde bulabilirsiniz. Yüzde 15 peşinatın ödendiği Beylikdüzü Delta Luxury Evleri fiyat listesi 89 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Delta Şirketler Grubu Delta Luxury satış ofisi!

Delta Şirketler Grubu Delta Luxury satış ofisi telefon numarasından projeye ulaşım sağlanıyor. Delta Şirketler Grubu Delta Luxury projesinin satış ofisinin telefon numarası 444 4 342 olarak belirlendi

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Khan ve Taj Muhammad ortaklığında kuruldu.

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

Trem Luxury Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Trem Luxury Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Torun ve Mustafa Torun ortaklığında kuruldu.

Luxury Realestate Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Realestate Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamed Hoshyar tarafından kuruldu.

Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt için imzalar atıldı!

Radisson Hotel Group, İstanbul'daki 15. tesisi olacak Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt yatırımı için imzaların atıldığını duyurdu... 

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi kuruldu!

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Delta Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Tonka tarafından kuruldu.

Hade Luxury Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hade Luxury Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 110 bin TL sermaye bedeli ile Buharı Ademola Murıtala tarafından kuruldu. 

Luxury Dekorasyon Tasarım Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Dekorasyon Tasarım Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Rezaeı    Yazdınezhad tarafından kuruldu. 

Luxury Group Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Group Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Abdulrahım ve Mahmoud Abdulrahım ortaklığında kuruldu.

Esenyurt Delta Dubai fiyat listesi!

1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Delta Dubai Tower projesi Delta İnşaat imzasıyla İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta Dubai Tower 2017 güncel fiyatları!

Delta İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Delta Dubai Tower projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

delta luxury esenyurt Haberi

delta luxury esenyurt

Delta Luxury teslim tarihi bilgisini paylaşmadan önce projeden bahsedelim. Delta Luxury satılık  daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Delta Luxury projesi Delta Şirketler Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Delta Luxury  İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Esenyurt bölgesinde tek blok halinde yükseliyor. 


Esenyurt Delta Luxury toplam 187 konut ve 13 adet dükkandan oluşuyor. Delta Luxury Esenyurt fiyatlarını satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. Projede yer alan dairelerin metrekare alanları 44 metrekareden başlangıç gösteriyor. 



Delta Luxury teslim tarihi!


Delta Luxury teslim tarihi 2014 Ağustos olarak belirlendi.  Delta Luxury Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, güvenlik, fitness, spor alanları bulunuyor. 


Delta Şirketler Grubu Delta Luxury iletişim:

Telefon: 444 4 342

Web adresi: www.deltada.com

Belemir...