04 / 05 / 2024

delta luxury ne zaman teslim

delta luxury ne zaman teslim

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt Bölgesinde konumlanan Delta Luxury Konutları Delta Şirketler Grubu imzası taşıyor. Delta Luxury satış ofisine 444 4 342 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz...

Delta Luxury ne zaman teslim?

Delta Luxury ne zaman teslim? sorusuna cevabı haberimizde bulabilirsiniz. Yüzde 15 peşinatın ödendiği Beylikdüzü Delta Luxury Evleri fiyat listesi 89 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Delta Home satışta! Yeni proje

Seymen İnşaat tarafından Ordu'da inşa edilen Delta Home konut projesi satışa çıktı. Peki, Delta Home konutları ne kadar kaç TL? 

BMW 6 serisinin fiyatları şaşırttı! BMW 6 serisi fiyatları ne kadar? İşte BMW 630i Gran Turismo 27 Nisan fiyat listesi..

Yeniden biçimlendirilen böbrek ızgarası ve çarpıcı dış tasarımı ile dikkat çeken BMW 6 Serisi, Luxury Line ve M Sport olmak üzere 2 farklı tasarım modeliyle alıcıların beğenisine sunuluyor. Peki BMW 6 serisi fiyatları ne kadar? İşte BMW 630i Gran Turismo 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Nef Kandilli Luxury Living satışları ne zaman başlayacak?

Timur Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nef Kandilli Luxury Living projesi 2020 yılının Şubat ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Nef Kandilli Luxury Living satışları ne zaman başlayacak?

Delta İncirli ne zaman teslim?

İmsa İstanbul Meşrubat Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm A.Ş'ye ait arazi üzerinde yükselecek olan Delta İncirli projesi Delta Proje İnşaat imzası taşıyor. Proje konut, dükkan ve otelden oluşuyor...

Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Konuma göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Peki Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Delta Dubai Towers ne zaman teslim?

Delta Dubai Towers Konutları 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje 20 bin 510 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Delta Dubai Towers ne zaman teslim edilecek?

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u Lux Resorts işletecek!

MYC PARTNERS; Avrupa'nın en prestijli ödülü A’design Awards Gümüş ödülü’ ne sahip olan Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri LUX* RESORTS & HOTELS ile el sıkıştı.

Viaport Luxury Kurtköy ne zaman satışa çıkacak?

Via Properties'in Kurtköy'de inşa edeceği yeni projesi Viaport Luxury için çalışmalar devam ediyor. Geçen yıl satışa sunulması planlanan Viaport Luxury Kurtköy'de ne zaman satışa çıkacak?

Delta Dubai Rezidans ne zaman teslim?

Yapımına 2 ay sonra başlanması planlanan Delta Dubai Rezidans projesi 1153 konut, 11 villa ve 38 ofisten meydana gelecek. Peki proje ne zaman teslim edilecek?

Sultan Makamı Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu yakasında Delta Grup, Çağdaş Yapı, Demir İnşaat ve Emiroğlu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Sultan Makamı Evleri ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizin içerisinde yer veriyoruz...

Alstom, Delta Yatırım Holding'in iştiraki Deltom'a ortak oluyor!

Türkiye'deki birçok altyapı projesinde imzası bulunan Fransız sanayi devi Alstom, enerjideki portföyüne bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Şirket, Delta Yatırım Holding'in iştiraki Deltom'a ortak oluyor

Delta Luxury teslim tarihi!

Delta Luxury teslim tarihi bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Delta Luxury İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Projede daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1 olarak tasarlandı...

delta luxury ne zaman teslim Haberi

delta luxury ne zaman teslim


Tek bloktan oluşan Delta Luxury projesi Beylikdüzü Esenyurt Bölgesinde yükseliyor. Toplam 187 konuttan meydana gelen proje Delta Şirketler Grubu tarafından hayata geçiriliyor. 


Delta Luxury satılık daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Esenyurt Delta Luxury projesinde 13 dükkan yer alıyor. Delta Luxury satış ofisi bilgisine geçmeden önce projede bulunan dairelerin fiyat bilgilerini paylaşalım.


Delta Şirketler Grubu Delta Luxury fiyat listesi;

stüdyo daireler 89 bin TL'den,

1 oda 1 salon daireler 155 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 175 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Delta Luxury projesinde dairelerin alan büyüklükleri  44 metrekareden oluşuyor. Delta Luxury ne zaman teslim? sorusuna 2014 yılı sonu cevabını verebiliriz.


Esenyurt Delta Luxury projenin sosyal imkanları arasında çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, güvenlik, fitness, spor...