12 / 05 / 2024

dem karaköy açılışı

dem karaköy açılışı

Adı çaysız anılmayan Karaköy’ün artık yepyeni bir çay evi var: uzun ve titiz bir hazırlık döneminin ardından, Dem Karaköy açıldı. Dem, 60 çeşit çayıyla, doğuştan çay bağımlısı bu ülke insanlarına özgün bir deneyim vaat ediyor...

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Deniz GYO Karaköy binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası için ilişkin Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Karaköy'deki Yelkenciler Han bakımsızlıktan yıkılıyor!

İstanbul’un en eski hanları arasında yer alan Karaköy'deki Yelkenciler Han bakımsızlıktan yıkılıyor. 17’nci yüzyılda inşa edilen tarihi yapı ilgisizlikten çökmeye başladı.

Fethiye Karaköy'de koruma amaçlı imar planı kararı!

Muğla Fethiye'nin Hayalet Şehri diye bilinen Karaköy'de imar sıkıntısı aşılıyor. Bölge için koruma amaçlı imar planı uygulanmasına karar verildi.

Çankaya Can Yücel Parkı açılış için gün sayıyor!

Birer birer yeni parklarının açılışını yapan Çankaya Belediyesi, Çiğdem Mahallesi’nde hazırladığı ve büyük şair Can Yücel’in adını verdiği yeni parkının açılışı için gün sayıyor.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap'ta yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor..

Novotel İstanbul Bosphorus Karaköy açıldı!

Akfen GYO tarafından İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus hizmete açıldı.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor. Satış işlemlerini Türkiye Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Bağcılar'da Yüzyıl Spor Kompleksi açıldı!

YEDİ kapalı yüzme havuzunun hizmete sunulduğu Bağcılar ilçesi bir nadide esere daha kavuştu. İnşaatı tamamlanan Yüzyıl Spor Kompleksi de törenle ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Yüzyıl Spor Kompleksi açıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen; içerisinde yüzme havuzu, basketbol ve voleybol salonlarının da bulunduğu Yüzyıl Spor Kompleksi, çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Kadıköy Belediyesi toplu açılış töreni 10 Ekim'de!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 9 projenin açılış ve temel atma töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul 1. Bölge Milletvekillerinin katılımıyla 10 Ekim Cumartesi günü yapılacak.

Bağcılar Yüzyıl Spor Kompleksi açıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen; içerisinde yüzme havuzu, basketbol ve voleybol salonlarının da bulunduğu Yüzyıl Spor Kompleksi, çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Tapu Binası yıkılıyor!

Süleymanpaşa İlçesi Meydan Düzenleme Projesi kapsamında gerçekleştirilen yıkım çalışmalarının titizlikle devam ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, "Projemiz kapsamında yıkım çalışmalarımız devam ediyor" dedi

dem karaköy açılışı Haberi

dem karaköy açılışı

Adı çaysız anılmayan Karaköy’ün artık yepyeni bir çay evi var: uzun ve titiz bir hazırlık döneminin ardından, Dem Karaköy açıldı. Şehrin yeni entelektüelite ve cazibe merkezi Karaköy’ün göbeğinde huzurlu ve sakin bir atmosfer vadeden Dem, 60 çeşit çayıyla, doğuştan çay bağımlısı bu ülke insanlarına özgün bir deneyim vaat ediyor. Beyaz, yeşil, oolong, siyah, tütsülenmiş, pu-erh, kırmızı çay ve bitki çayından oluşan zengin yelpazesiyle bu mucize bitkinin en güzel hallerinin, ait oldukları kültürü yansıtan özel sunumlar ile İstanbullular ile buluştuğu Dem’de, çaylara eşlik eden özgün tatlılar, lezzetli atıştırmalıklar ve zengin kahvaltı seçenekleri de dikkat çekiyor. Haftanın yedi günü 10:00-22:00 saatleri arasında açık olan Dem, dileyenler için karton bardakta take-away hizmeti de sunuyor.


Türkiye’de en çok tüketilen içecek olan çaya yeni anlamlar,...