05 / 05 / 2024

dema inşaat İncek Prestij

dema inşaat İncek Prestij

Fırat ve Dema İnşaat'ın projesi İncek Prestij 2015 sonunda tamamlanacak. İncek Perstij'de tematik bahçeler, teras bahçeler, açık ve kapalı yüzme havuzları, plaj havuz, spor merkezleri yer alıyor.

Murat Kurum, Yargıtay binası inşaatını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İncek Bulvarı'nda inşaatı süren Yargıtay Başkanlığı hizmet binasını inceledi...

Sunset İncek'te inşaat tam gaz devam!

Ankara İncek’te hayata geçen Sunset İncek projesinin inşaat çalışmları devam ediyor. Ülkealan Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan, Sunset İncek projesinin inşaat aşamalarını paylaştı...

TOKİ İncek 2. Etap'ın inşaatı tam gaz!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi’nde inşaatı süren “İncek 2. Etap Projesi”nde incelemelerde bulundu.

İncek, inşaat firmalarının gözdesi oldu!

Ankara'da inşaat firmalarının en fazla yatırım yaptığı bölgeler arasında İncek yer alıyor. Ankara İncek'te 3.700 konut yükseliyor.

İflas erteleme Tuzla'daki hastane inşaatını durdurdu!

İflas ertelemeyi kötüye kullanan firmaların sayısı artıyor. Demaş Kablo Sanayii A.Ş'nin yaklaşık iki yıldır aldırdığı iflas erteleme kararları, Tuzla'daki dev hastane inşaatını durma noktasına getirdi.

İnşaat ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

Bugün açıklanan TÜİK temmuz ayı sektörel güven endeksi rakamlarını inşaat patronları değerlendirdi. İşte KLK YAPI, Dağ Mühendislik, Gül Proje, ONS İncek, ERA Gayrimenkul, değerlendirmeleri şöyle:

İnşaat projeleri Ankara İncek'e değer katıyor!

Ankara İncek'te, son yıllarda yoğunlaşan inşaat projeleri, emlak ve gayrimenkul piyasasında bölgeye değer katıyor. Uzmanlar, inşaat sektörüne yatırım yapan firmaların kendilerine kâr ettirecek bölge arayışı içinde olduğunun altını çizdi.

Arte İnşaat'tan Ankara'ya yeni proje!

Ankara Alacaatlı-İncek Yolu üzerinde, Arte İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Arte 168 projesinde inşaat çalışmalarına Ocak 2016'da başlanacak.

Akfen İnşaat yeni projesiyle Bodrum'da yükselecek!

Akfen inşaat olarak bir dönem Emlak Konut ile önemli konut projelere imza attıklarına değinen Akın, şöyle devam etti: "Levent, İncek gibi projelerimizde olduğu gibi Loft markasıyla yola devam edeceğiz.'

Akfen İnşaat İncek Loft Evleri satılık!

Akfen İnşaat İncek Loft Evleri satılık konut alanları 71 ile 562 metrekare arasında değişiyor. Toplam 1.199 tane daire ve 44 tane ticari ünitenin yer aldığı proje Ankara Gölbaşı'nda inşa ediliyor.

Akfen İnşaat İncek Loft nerede?

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği İncek Loft projesi Akfen İnşaat tarafından Ankara’da inşa ediliyor. Projede 1199 adet daire yer alıyor. Peki Akfen İnşaat İncek Loft nerede?

Akfen İnşaat İncek Loft iletişim!

Akfen İnşaat İncek Loft iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 1.199 adet daire ve 44 adet ticari üniteden oluşan proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Akfen İnşaat İncek Loft projesi!

Akfen İnşaat İncek Loft projesi, Ankara İncek bölgesinde inşa ediliyor. İncek'in en büyük projesi olma özelliğine sahip projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon daire tipleri mevc

dema inşaat İncek Prestij Haberi

dema inşaat İncek Prestij


Ankara'nın gözde konut projelerinden İncek Prestij başkentin yeni cazibe merkezi İncek'te yükseliyor. Fırat ve Dema İnşaat'ın projesi 2015 sonunda tamamlanacak. Fırat ve Dema İnşaat'ın sahipleri İsmail Mert Fırat, Sırrı Karahancı ve Faruk Fukara projelerinin kusursuzu arayanlara hitap ettiğini söyledi. 


İnşaat sektörünün öncü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın iddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Anahtar teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlenen proje, Ankara'nın yeni çekim merkezi İncek'te yükseliyor. 

Fırat İnşaat'ın sahibi İsmail Mert Fırat "Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan projemiz yeni bir yaşam vaat ediyor" dedi. Fırat "60.000 m2 alan üzerine kurulu, 765 konuttan oluşan İncek Prestij, 1+1'den 6+2'ye, Yalı Loftlardan 45 katlı...